Γιατί τα έχασε η Ελένη Μενεγάκη με το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση; Τι συνέβη; (Video)


Μία ερώτηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην καλεσμένη της τη Μιμή Ντενίση και δεν περίμενε να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής της!

Τι συνέβη;

Η Μιμή ήταν καλεσμένη στην Ελένη με αφορμή το έργο της «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» που ανεβαίνει στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και η παρουσιάστρια την ρώτησε « πώς το εξηγείς εσύ, που ο κόσμος αγκαλιάζει με αγάπη αυτή την ιστορική θεματολογία που αφορά τον τόπο μας χρόνια πολλά πριν αυτή την περίοδο και το βλέπουμε μέσα από παραστάσεις ή σειρές όπως είναι το Κόκκινο Ποτάμι»!

Και η Μιμή τότε της είπε: «Έπρεπε κάποιος να κάνει την αρχή… Ο Μανούσος Μανουσάκης έκανε το Κόκκινο Ποτάμι και καλά έκανε και σκίζει… Ο κόσμος καταλαβαίνει πιο γρήγορα αυτά που καταλαβαίνουν οι πιο πάνω στα κανάλια. Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από τρία μουσικά σόου, ένα φτάνει, ούτε τρία σόου με μόδα, ένα φτάνει…ούτε από πέντε μαγειρικές. Να έχει ένα, να έχει δύο… Ο κόσμος έχει καλύτερο επίπεδο από ότι νομίζετε… εκεί πάνω, έχει επίπεδο, έχει ενδιαφέρον να μάθει για τη χώρα του…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ