Συγκλονίζει: Σκέψεις μιας νέας κοπέλας που προβληματίζουν…


Είμαι 22 χρονών. Σήμερα άκουσα τη μητέρα μου να λέει για πρώτη φορά στον πατέρα μου “Τι θα κάνουμε;
Θα τα βγάλουμε πέρα;”

Τελικά αποφάσισαν να πουλήσουν το αυτοκίνητο μας, με την υπομονή να χρησιμοποιούμε δημόσιες συγκοινωνίες και ΚΤΕΛ αν τυχόν προκύψει κάποιο ταξίδι. Ύστερα από αυτό στεναχωρήθηκα και απελπίστηκα πάρα πολύ, όχι γιατί δεν θα έχουμε αυτοκίνητο αλλά γιατί λέω που μας έφτασαν αυτοί οι αλήτες.

Με κόπους μια ζωής οι γονείς μου έφτιαξαν ένα σπίτι για να ζήσω με τον αδερφό μου μια καλύτερη ζωή, γιατί πιστέψτε με δεν είναι και ότι πιο ωραίο να κοιμάσαι και να διαβάζεις στο σαλόνι επειδή στο δυάρι ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Και τελικά αυτό το σπίτι θα μας κάνουν να το πληρώνουμε μια ζωή με τη φορολογία που μας επιβάλλουν λες και το φτιάξαμε παράνομα ή με τα δικά τους τα λεφτά.

Έπαψα να ελπίζω πως θα βρω μια δουλεία με ασφάλιση και αξιοπρεπή μισθό ώστε να συνεισφέρω στο σπίτι. Οπουδήποτε κι αν ψάξω οι πόρτες είναι κλειστές και το μόνο που βρίσκω είναι ανασφάλιστη και με 400 ευρώ που δεν φτάνουν ούτε για τσίχλες. Φέτος ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου και αμφιβάλλω αν τόσες σπουδές θα πιάσουν πουθενά τόπο.

Επίσης βλέποντας τα νέα για τη χώρα μας σε εφημερίδες και δελτία ειδήσεων παντού διάβαζα τον τίτλο ”Νέο χαράτσι σε μισθωτούς και συνταξιούχους”. Δεν είδα ποτέ όμως τις λέξεις, βουλευτές, υπουργοί και μεγαλοεπιχειρηματίες.

Εφαρμόζουν σκληρά μέτρα στα ίδια και στα ίδια άτομα και τους εαυτούς τους δεν τους έχουν πειράξει καθόλου. Αν από τη δική μας τσέπη βγάζουν ένα α’ ποσό, από τη δική τους βγάζουν το 0,00001 αυτού του ποσού.

Το μόνο που έχω να πω σαν νέα κοπέλα που υποτίθεται ότι τώρα ξεκινά τη ζωή της (αλλά εσείς από παντού μας έχετε περικυκλώσει με αγκάθια) είναι ότι ΣΑΣ ΜΙΣΩ γιατί μας καταστρέψατε, μικρομεσαίους και νέα γενιά!

Και Εύχομαι εφόσον δεν υπάρχουν νόμοι και ίχνος Συντάγματος εξαιτίας σας, να επαναλειτουργήσει το καθεστώς της εξορίας και της κρεμάλας στους προδότες της χώρας.

Είσαστε η προσωποποίηση των λέξεων προδότης, κλέφτης, άπατρις.

Εύχομαι να υπάρχει κάπου θεός και να βλέπει… και όταν δει τη ζωώδη και άπληστη φύση της εξουσίας, να ρίξει κεραυνό να σας κάψει!

Αναγνώστρια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ