AEK – Βόλος LIVE: Δοκιμασία στη Ριζούπολη για την Ένωση.


Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στη Ριζούπολη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και τη Λάρισα στο AEL FC Arena. Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Λόγω εργασιών στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ “μετακόμισε” προσωρινά στη Ρζιούπολη και το “Γεώργιος Καμάρας”, όπου και φιλοξενεί τον Βόλο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Βόλος από το Newsit.gr

 

 

 

Να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας στη Superleague, θέλει η ΑΕΚ μετά τις δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ, που την έχουν φέρει στην 5η θέση. Αντίστοιχα ο Βόλος, μετά το τρομερό του ξεκίνημα στη σεζόν, έκανε για πρώτη φορά δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Ξάνθη και Ατρόμητο.

Λόγω εργασιών στο «Σπύρος Λούης» η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το «Γεώργιος Καμάρας». Στη Ριζούπολη έχει βρεθεί τρεις φορές στην ιστορία της σαν γηπεδούχος. Και τις τρεις νίκησε με το ίδιο σκορ, 2-0. Ήταν οι αγώνες (26.09.2004) ΑΕΚ – Κέρκυρα 2-0, (03.10.2004) ΑΕΚ – Πανιώνιος 2-0, (12.09.2010) ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 2-0.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ιστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες σε πρωταθλήματα, ωστόσο βρέθηκαν αντίπαλοι πέρσι (20 Δεκεμβρίου 2018) στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, όταν η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 (6’ κεφαλιά Πίσπας – 4’ σουτ Μοράν, 59’ σουτ Λιβάγια, 71’ σουτ Λιβάγια). Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ προκρίθηκε και ο Βόλος έμεινε έξω.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ