Ρέθυμνο: Η οικογένεια 33χρονου αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας


Ο 33χρονος φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να αυτοπυροβολήθηκε εξ επαφής στην αποθήκη της επιχείρησης του, σε χωριό του Ρεθύμνου – Η οικογένειά του αμφισβητεί την αυτοχειρία

Η οικογένεια διόρισε τεχνική σύμβουλο-ιατροδικαστή προκειμένου να παραστεί στην νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου γίνεται λόγος για «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με πυροβόλο όπλο, έρευνα περαιτέρω»

Το Cretalive επικοινώνησε με την ιατροδικαστή κ. Ελπίδα Σπανουδάκη, η οποία διορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος. Τόνισε ότι αναμένουν τα αποτελέσματα του συνόλου των εργαστηριακών εξετάσεων (τοξικολογικές, βαλλιστικές, δείγματα DNA από τα νύχια του θύματος) και θα τοποθετηθούν στην συνέχεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου γίνεται λόγος για «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με πυροβόλο όπλο, έρευνα περαιτέρω».

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου. Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι διεξάγεται έρευνα με προσοχή.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 33χρονος δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από τοκογλυφικά κυκλώματα και αυτή είναι μία πτυχή που θα επιχειρήσει να «φωτίσει» η αστυνομική έρευνα αν και τέτοιες υποθέσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες να στοιχειοθετηθούν.

Με πληροφορίες από cretalive.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ