Άρχισαν οι προετοιμασίες για το«Famagusta» (photos)

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου ανήκουν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας το ερωτικό – πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις». όμως μια ακόμη σειρά είναι προ των πυλών.

Στο τραπέζι των συσκέψεων έπεσαν πολλές ιδέες, αλλά αυτή που κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον είναι μία κοινωνική με τίτλο «Famagusta», η οποία έχει αρκετές αναδρομές στο παρελθόν.

Για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει έρθει σε συμφωνία ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος!

Το σίγουρο είναι ότι το καστ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα, αφού ο Αντρέας Γεωργίου επιθυμεί να αρχίσει γυρίσματα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου για να έχει τον χρόνο με το μέρος του. Η προβολή της σειράς προγραμματίζεται για τα τέλη Ιανουαρίου του 2020.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι «Famagusta» είναι η λατινική ονομασία της Αμμοχώστου, μίας πόλης στην Κύπρο, η οποία τον Αύγουστο του «74 κατελήφθη από τα τουρκικά στρατεύματα και οι Ελληνοκύπριοι κάτοικοι της κατέφυγαν ως πρόσφυγες στο ελεύθερο κομμάτι του νησιού.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here