Football stories: Ο Άγγελος Γιακουμίδης είναι ένας καλός λόγος να δεις την εκπομπή (photos)


O Άγγελος Γιακουμίδης αποτελεί το έτερον τηλεοπτικό ήμισυ του Γιώργου Λέντζα και αυτός ο τύπος έχει το ενδιαφέρον του.

Θα τον βλέπουμε στο «Football stories» του ΑΝΤ1 και ως οφείλουμε πρέπει να μάθουμε δυο-τρία πράγματα για εκείνον και φυσικά να δούμε φωτογραφίες του!

Ο Αγγελος γεννήθηκε στις 31 Μάιου του 1991, στη Θεσσαλονίκη. Τε­λείωσε το ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, δούλεψε μερικά χρόνια ως φυσιοθε­ραπευτής και έπειτα πήγε για μεταπτυχιακό στο Brighton της Αγγλί­ας. Αυτό τον έκανε να αλλάξει οπτική.

«Είμαι Ηρακλής Θεσσαλονίκης και η ομάδα τραβάει πολλές δυσκολίες. Αυτό με έκανε να απομακρυν­θώ από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το βλέπω ως απλός παρατη­ρητής. Στην Αγγλία είδα το πάθος των φιλάθλων και αυτό μου έδωσε νέα ώθηση. Ήταν σαν αφύπνιση. Βίωσα από πολύ κοντά τη ζωή του μέσου Άγγλου οπαδού – ανθρώπων που υποστηρίζουν την ομά­δα της γειτονιάς στην οποία μεγάλωσαν. Είναι οπαδοί 50 χρόνια και ας έχουν δεχτεί πολλές απογοη­τεύσεις. Αυτό το πάθος και το πώς το ζουν ήθελα να το περάσω και στην εκπομπή που κάνουμε», είπε ο ίδιος στο downtown.

aggelosgsal_59419015_2404133839867450_7125925534140189666_n.jpgΆγγελος ΓιακουμίδηςΠοιος είναι, όμως, ο Άγγελος και πώς περιγράφει τον εαυτό του;

«Είμαι ένας άνθρωπος που βασίζεται πολύ στο ωράριο και στις τύ­ψεις. Το κίνητρο μου πολλές φορές για να ξεκινήσει η μέρα μου είναι οι τύψεις. Μέσα μου είμαι 90% τύψεις και 10% άβολα συναισθήματα. Έχω πάρα πολλά χρόνια να κοιμηθώ ξέγνοιαστα. Και ξυπνητήρι να μην έχω βάλει, είμαι στο πόδι από τις 08:30, και θα έχω ξυπνήσει εν διάμεσα τρεις φορές. Πάντα έχω μια λίστα με το πρόγραμμα της ημέ­ρας, για να μη φτάσω να πανικοβάλλομαι.

Όσο για ελαττώματα, ο κατάλογος νομίζω δεν τελειώνει. Το μεγαλύτερο είναι η έλλειψη ανο­χής. Είμαι πολύ ειλικρινής σε όλα και αυτό ίσως δεν είναι καλό. Δεν θα υποκριθώ σε κάποιον ή σε κάποια ότι μου είναι αρεστή η παρέα του αν δεν μου είναι. Ίσως αυτό να πηγάζει από το ότι δεν θέλω να κρατάω πράγματα μέσα μου. Γιατί πια είμαι σε μια ηλικία που γνωρίζω βιωματικά πως, όποτε έχω κρατήσει μέσα μου ό,τι με έχει ενοχλήσει και δεν έχω μιλήσει, έχει γυρίσει και έχει γίνει δηλητήριο. Αυτό δεν το θέλω.

Δεν πιστεύω ότι μπορούμε όλοι να τα πηγαίνουμε καλά με όλους – δεν μπορεί να είμαστε συμβατοί. Οπότε, ίσως αυτή η ειλικρί­νεια που έχω – ή η αφέλεια, πες το όπως θέλεις- λειτουργεί πολλές φορές σαν τροχοπέδη στις σχέσεις μου. Αν με χαρακτηρίζει κάτι είναι το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός μου, που με έχουν σώσει από πολ­λές καταστάσεις. Εγώ το κάνω σε σημείο που να φέρνω τους ανθρώπους σε άβολη θέση. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα ελαττώματα σου και να τα μετα­τρέπεις σε προτερήματα. Πολλοί μου λένε: «Είσαι εγωιστής και ξεροκέφαλος και δεν ζητάς συγγνώμη» Ίσως να έχουν δίκιο. Αναγνωρίζω ότι είμαι αρκετά ισχυρο­γνώμων, αλλά το δουλεύω μέσα μου πολύ. Ξέρεις κάτι; Αν σου λένε πέντε άνθρωποι ότι κάτι δεν κάνεις καλά, τότε μάλλον δεν το κάνεις καλά και πρέπει να το σκεφτείς και να το αλλά­ξεις.

Το τι άνθρωπος είμαι εγώ αντικατο­πτρίζεται στα μάτια του καλύτερου μου φί­λου. Η φιλία είναι η μεγαλύτερη αξία που έχω στη ζωή μου. Ο δικός μου καλύτερος φίλος είναι ο Δημήτρης, που είναι και αυτός στο Football stories».

Άγγελος ΓιακουμίδηςΟ Άγγελος διατηρεί ένα καλογυμνασμένο κορμί και μίλησε για την ενασχόλησή του με τη γυμναστική και τους κοιλιακούς του…

«Δεν έχω καμία εμμονή με το σώμα μου, τουλάχιστον δεν θα το έλεγα εμμονή. Η γυμναστική ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια ως μέσο για να ξεπεράσω μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Είχα αϋπνίες και έψαχνα να βρω τρόπο για να κουράσω το σώμα μου να πάει για ύπνο. Επειδή το έκανα σε έντονο βαθμό, ανακάλυψα ότι με τη γυμναστική εκκρίνο­νται και άλλες ουσίες, όπως η ενδορφίνη που προκαλεί ευφορία στον εγκέφαλο, και αυτό με βοηθούσε σε πολλά επίπεδα. Τι έγινε εκείνη την περίοδο και έπιασα πάτο;

Όταν ήμουν 20 χρονών, σκοτώθηκε ο κα­λύτερος μου φίλος σε δυστύχημα με μηχανή. Ήταν ο άνθρωπος στον οποίο οφείλω. Όσα είμαι σήμερα και είχα υπολογίσει όλο το πρόγραμ­μα της ζωής μου πάνω του. Όταν σκοτώθηκε, κατέρρευσε το σύμπαν. Νέκρωσα μέσα μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, ζορίστηκα. Έτσι βρήκα μια αναπάντεχη διέξοδο στη γυμναστική, που έγινε συνήθεια. Αν έχω να γυμναστώ τρεις μέρες, αλλάζει η ψυχολογία μου, δεν αισθά­νομαι καλά. Για αυτό το κάνω και όχι για να δείχνω τους κοιλιακούς μου, κάτι που πολύ λογικά μπορεί να σκεφτεί κάποιος βλέποντας το Instagram μου».

Δείτε τον στο ακόλουθο φωτογραφικό album…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ