The Final four: Ο Γιάννης, ο Μάνος, ο Σάκης και η Εμμανουέλα αποκλειστικά στο gossip-tv (videos)


To The Final four του ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει, αναζητώντας το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Οι τέσσερεις διαγωνιζόμενοι του talent show μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για όσα βιώνουν στον μουσικό διαγωνισμό, για τα όνειρα και τους στόχους τους και για όσα έχουμε να περιμένουμε από εκείνους.

Η Εμμανουέλα, ο Γιάννης, ο Σάκης κι ο Μάνος ήταν χαμογελαστοί και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους θέσαμε μη διστάζοντας να απαντήσουν σε τίποτα!

Ο Σάκης ανέβηκε πρώτος στη σκηνή του χθεσινοβραδινού show και έκανε και πρώτος την μονομαχία του. Δείτε όσα μας είπε στο παρακάτω βίντεο!

Το new entry του show είναι η 16χρονη Εμμανουέλα, η οποία εκτόπισε τη Βαρβάρα από τη θέση της. Χαμογελαστή και με καλή διάθεση μας μίλησε για την πρόκρισή της και εξωτερίκευσε τα συναισθήματά της. Αλήθεια ποιον θα επέλεγε για μονομαχία αν η Βαρβάρα δεν ήταν free;

Ο Μάνος εξομολογήθηκε ότι κάθε φορά έχει άγχος, ενώ παράλληλα ανέπτυξε τον συλλογισμό του για όσους συμμετέχουν στα talent shows…

O Γιάννης Λάφης είναι ήδη γνωστός, καθώς έχει συμμετάσχει ως back vocalist στη Eurovision με τη Γιάννα Τερζή! Ο νεαρός διαγωνιζόμενος μίλησε για τη συμμετοχή του στο show, και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ