Η Χίλαρι Κλίντον τρολάρει… ανελέητα τον Τραμπ για την επιστολή στον Ερντογάν – video


Η Χίλαρι Κλίντον δεν έχασε την ευκαιρία να… ανέβει στο άρμα όσων διακωμωδούν τον Ντόναλντ Τραμπ για το ύφος της επιστολής του προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όλος ο κόσμος έμεινε σοκαρισμένος από το ύφος της επιστολής του Ντόναλντ Τραμπ στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγο πριν από την τουρκική εισβολή στη βόρεια Συρία. Φυσικά, οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν δεν θα μπορούσαν να μη γίνουν αντικείμενο χλευασμού. Η Χίλαρι Κλίντον δεν έχασε την ευκαιρία να την… «πει» στον άνθρωπο που της στέρησε την καρέκλα στο Οβάλ Γραφείο. Τραμπ: Ντοκουμέντο “φωτιά”! Η απειλητική επιστολή στον Ερντογάν

Την περασμένη εβδομάδα, όταν είδε το φως της δημοσιότητας η επιστολή Τραμπ στον Ερντογάν, όλοι έμειναν άφωνοι όταν διάβασαν πως ένας ηγέτης (ο πρόεδρος των ΗΠΑ εν προκειμένω) χρησιμοποιούσε τις φράσεις «μην είσαι ανόητος» και «μην παριστάνεις τον σκληρό» για να απευθυνθεί σε έναν ομόλογό του.

Το περιεχόμενο της επιστολής Τραμπ έγινε αντικείμενο τρολαρίσματος, την περασμένη εβδομάδα, από την εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ. Εκεί παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η… “επιστολή” του Τζον Κένεντι στον Νικήτα Χρουστσόφ κατά τη διάρκεια της κρίσης στον Κόλπο των Χοίρων.

«Μην είσαι π@π@ρ@ς, εντάξει; Πάρ’ τους πυραύλους σου από την Κούβα!» ήταν η… επιστολή – παρωδία που είχε «στείλει» ο Κένεντι στον Σοβιετικό ηγέτη στις 16 Οκτωβρίου 1962. Αυτή την ίδια επιστολή “βρήκε” η Χίλαρι Κλίντον στα… αρχεία και την ανέβασε στο twitter!

«Τη βρήκα στα αρχεία» έγραψε η Χίλαρι Κλίντον και συνέβαλε με τον δικό της… τρόπο στο «πανηγύρι» που συνεχίζεται για όσα έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ!

«Μην είσαι π@π@ρ@ς, εντάξει; Πάρ’ τους πυραύλους σου από την Κούβα! Όλος ο κόσμος θα πει “Ζήτω! Χρουτσόφ! Είναι ο καλύτερος!”. Αλλά εάν δεν το κάνεις, όλος ο κόσμος θα πει “τι μ@λ@κ@ς” και θα αποκαλεί τη σκουδοχώρα σου “σοβιετικός κάλος”. Πραγματικά, μου σπας τ’ αρ@@@@α. Θα σου «χτυπήσω» αργότερα» ανέφερε η… επιστολή παρωδία που παρουσίασε ο Κίμμελ, η οποία έκλεινε με… «αγκαλιές» του JFK στον Χρουτσόφ.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Κίμμερ (σ.σ. από το 2.55 του video)

Το 1962, η κρίση των πυραύλων στην Κούβα οδήγησε τις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ένωση στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου, όταν οι Κένεντι και Χρουτσόφ επιδόθηκαν σ’ ένα μπραντεφέρ που κράτησε μέρες, πριν τελικά βρεθεί διπλωματική λύση.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ