ΑΕΚ: Η εκδήλωση μνήμης για τον “Θείο Λουκά” Μπάρλο – video

Η εκδήλωση μνήμης και τιμής στο Δίστομο για τον ιστορικό ηγέτη της ΑΕΚ, Λουκά Μπάρλο από το AEK TV.

Η “κιτρινόμαυρη οικογένεια” βρέθηκε το Σάββατο (19.10.2019) στο Δίστομο, τη γενέτειρα του Λουκά Μπάρλου, εκεί όπου τελέστηκε μνημόσυνο για τα είκοσι χρόνια από το θάνατο του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ.Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Ημέρα μνήμης ήταν για ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια το περασμένο Σάββατο στο Δίστομο, τη γενέτειρα του Λουκά Μπάρλου, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για τα είκοσι χρόνια από το θάνατο του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του θείου Λουκά! Μεγάλοι ποδοσφαιριστές της δικής του εποχής, άνθρωποι που τον έζησαν, εκπρόσωποι κομμάτων, απλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ και συντοπίτες του μεγάλου προέδρου, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του… έντυσε στα κιτρινόμαυρα ένα ολόκληρο χωριό! ΑΕΚ: Συγκίνηση για τον Λουκά Μπάρλο! Η ομιλία Μελισσανίδη [pics]

Στη συνέχεια η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ διοργάνωσε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Διστόμου με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθά και προβολή video για τη ζωή και το έργο του Λουκά Μπάρλου που επιμελήθηκε η κα Χριστίνα Σούκερη (αντιπρόεδρος της Λέσχης) σε συνεργασία με το AEK TV, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, πρόεδρος της Λέσχης και αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η Λέσχη εκπροσωπήθηκε ακόμα από τον γενικό γραμματέα Κυριάκο Χήνα και τον Λάκη Θεοδοσίου, συντονιστή μελών της Λέσχης.

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος που συντόνισε την εκδήλωση και διάβασε τον χαιρετισμό του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη και του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου.

Το ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε τις στιγμές ιστορίας. Στο video από την εκδήλωση μιλούν κατά σειρά ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας και Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς, ο πρόεδρος της Λέσχης, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Παντελής Νικολάου, ο Θωμάς Μαύρος, ο Νίκος Πανταζής και ο ένθερμος Ενωσίτης οπαδός και συλλέκτης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης.”

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ