«Κάγκελο» η Γκαγκάκη με το ξέσπασμα της Χρηστίδου- Δείτε τι της απάντησε on air (Videos)


Μετά το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου κατά τις Κατερίνα Γκαγκάκη με αφορμή όλα όσα είπε για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο, η Κατερίνα εξήγησε ακριβώς τι είπε! 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν μία βδομάδα είχε πει ότι όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος έκαναν το Πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν μιλιόντουσαν, αυτή τη δήλωση είδε και η Σίσσυ και απάντησε μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ότι δεν είναι αλήθεια!

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Γκαγκάκη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα είχε πει: «Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο ένας από δω και ο άλλος από εκεί»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» και τόνισε ότι ουδέποτε είχε τσακωθεί με τον Χρήστο Φερεντίνο και δεν περίμενενε από την Κατερίνα Γκαγκάκη να πει κάτι τέτοιο.

Σήμερα λοιπόν η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:

«Πείτε μου εσείς τι καταλάβατε, να σας πω κι εγώ. Ήμουν πάρα πολλές φορές στην εκπομπή. Δεν έχει καμία σχέση το αν πήγαινε καλά ή άσχημα η εκπομπή, δεν μίλησα γι’ αυτό. Ήταν μία περίοδος που μόλις τους ανακοινώσαμε τους δύο αυτούς ανθρώπους και τους φέραμε στη συνέντευξη τύπου, φαινόταν ρε παιδιά, μεγαλύτερο λάθος δεν υπήρχε! Εγώ δεν είπα ότι είχαν τσακωθεί, ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαξαν. Δεν μάλωναν γιατί ήταν δύο άνθρωποι που έκαναν διαφορετικό πράγμα»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ