ΣΥΡΙΖΑ: “Χτίζει” πολύπλευρη αντεπίθεση στην προανακριτική για Παπαγγελόπουλο


Σε θέση επίθεσης… θα προσπαθήσει από την Τρίτη (22.10.2019) να τεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εργασίες της προανακριτικής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταδείξει την πολύπλευρη αντεπίθεσή του και μέσα από την λίστα των ονομάτων που θα ζητήσει να κληθούν για να καταθέσουν στις επόμενες συνεδριάσεις.

Τα “10” πολιτικά πρόσωπα για τα οποία συστήθηκε η προηγούμενη προανακριτική, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν και στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε και ο Κωνσταντίνος Φρουζής, αλλά και ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος Νίκος Μανιαδάκης. ΣΥΡΙΖΑ: Και δημοσιογράφοι στη λίστα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η λίστα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να έχει όμως και δημοσιογράφους. Ανάμεσά τους θα ζητηθεί να είναι οι δημοσιογράφοι της ελβετικής τηλεόρασης Μαρία Ροζέλι και Μάρκο Ταλιαμπούε που εργάστηκαν για περισσότερο από ένα χρόνο στην προετοιμασία του ντοκιμαντέρ, ταξιδεύοντας στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Δύο κλητεύσεις στις οποίες μάλιστα θα δώσουν μάχη για γίνουν στην Επιτροπή.

Αντιρρήσεις δεν θα υπάρξουν, από ό,τι λέγεται και για κατάθεση της δημοσιογράφου Γιάννα Παπαδάκου, την οποία ενέπλεξε η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου, προκειμένου να αποδομηθούν , όπως λένε χαρακτηριστικά, όλες οι “σκιές” αλλά και να μην φανεί ότι τίθεται κάποιου είδους ομπρέλα προστασίας της.

Ανάμεσα επίσης στα ονόματα που φέρεται να υπάρχει στην λίστα του ΣΥΡΙΖΑ είναι και αυτό του κ. Νίκου Μανία που φέρεται να είχε ανάμειξη στην τιμολόγηση των φαρμάκων και μέσα από τον μάρτυρα αυτό θα επιχειρήσουν να δείξουν τις ευνοϊκές υπερτιμολογήσεις που υπήρξαν με πολιτικές κατευθύνσεις στην υπόθεση της Novartis.

Σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό ότι όλες οι πλευρές θα εισέλθουν από την Τρίτη (22.10.2019) δυναμικά στην Επιτροπή θέλοντας να καταδείξουν ότι δεν βρίσκονται σε θέση άμυνας.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ