Νίκος Πολυδερόπουλος: Αυτοί είναι οι λόγοι που κάνει τις γυναίκες να παραμιλούν (photos)


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένας από τους ζεν πρεμιέ που από την εμφάνισή του κι έπειτα έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο γυναικείο κοινό.

Ο Πατρινός ηθοποιός ξεκίνησε από νωρίς να εργάζεται, ενώ έχει κάνει και οικοδομή, και η υποκριτική μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή του.

Την πρώτη φορά που τον είδαμε στην μικρή οθόνη ήταν μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Λόλα», όπου έκανε δύο επεισόδια ως βοηθητικός ηθοποιός! Μάλιστα, αυτή η δουλειά προέκυψε μέσω ενός φίλου του, ο οποίος τον πρότεινε κι έτσι ο Νίκος Πολυδερόπουλος συνειδητοποίησε ότι η ηθοποιία είναι κάτι που τον ενδιαφέρει.

Έτσι, αποφάσισε να κάνει σπουδές στο αντικείμενο αλλά και να ασχολείται παράλληλα με το modeling!

Νίκος Πολυδερόπουλος

Oι σειρές που τον καθιέρωσαν ήταν το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ», με το γυναικείο κοινό να καθηλώνεται από την εμφάνισή του και να αναζητά οτιδήποτε σχετίζεται με εκείνον. Βέβαια, το θέατρο υπάρχει στο βιογραφικό του και οι γυναίκες σπεύδουν να τον παρακολουθήσουν από κοντά και να θαυμάσουν τον γόη τύπο που τις έκανε να μείνουν μπροστά στην tv για ώρες!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος απολαμβάνει τον θαυμασμό τους κι εκείνες απολαμβάνουν με τη σειρά τους τα θέαμα που τους προσφέρει.

Διαθέτει ένα από τα πιο fit σώματα της εγχώριας showbiz, καθώς φροντίζει να γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει τις διατροφικές του συνήθειες!

Ποζάροντας άλλοτε με ρούχα, άλλοτε μόνο με τα απαραίτητα κι άλλοτε μόνο χαμογελώντας, ο 32χρονος ηθοποιός έχει κατορθώσει να φτιάξει ένα από τα πιο δημοφιλή Instagram accounts με τους followers να αγγίζουν τους 128 χιλιάδες παρακαλώ!

Μπράβο σου φίλε! Σαν να τα χεις καταφέρει καλά!

Αν λοιπόν θες να φερσκάρεις στη μνήμη σου στιγμές του ηθοποιού και να τον θαυμάσεις ξανά, μπορείς να βολτάρεις στις ακόλουθες φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ