ΑΕΚ: Ζητάει τιμωρία των διαιτητών και επανάληψη του ματς με Περιστέρι.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ όσον αφορά τη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι. Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν σήμερα (22/10) ένταση προς τον ΕΣΑΚΕ δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν εύκολα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ΑΕΚ δείχνει αποφασισμένη να τραβήξει στα άκρα το θέμα της διαιτησίας στο ματς με το Περιστέρι, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από τους διαιτητές του αγώνα.

Συγκεκριμένα μετά την επιθετική ανακοίνωση προς την ΕΟΚ και τον πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο και το βίντεο με τις φάσεις που η “Ένωση” θεωρεί πως αδικήθηκε, σήμερα (22/10) υπήρξε νέα αντίδραση.

Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση κατά της επικύρωσης του αγώνα, προς στον ΕΣΑΚΕ,  ζητάει την επανάληψη του ματς ή τη συνέχισή του από το σημείο της αντικανονικής, όπως την χαρακτηρίζει, αποβολής του προπονητής της, Ηλία Παπαθεοδώρου ενώ απαιτεί και την τιμωρία των διαιτητών της αναμέτρησης.H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο των όσων προανήγγειλε, μετά την αναμέτρηση με Περιστέρι, με στόχευση τη διεκδίκηση του δικαίου και της ισονομίας, προχώρησε (και) στην παρακάτω διαδικασία:

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ BC κατέθεσε προς τον ΕΣΑΚΕ, με κοινοποίηση προς Ε.Ο.Κ./ΚΕΔ:

1) Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, κατά της επικύρωσής του από το εσφαλμένα και παρατύπως συνταχθέν και θεωρηθέν Φύλλο Αγώνα και προς αποκατάσταση της νομιμότητας που διαταράχθηκε από σωρεία διαιτητικών λαθών και διαιτητικών παραβάσεων και προκάλεσε αλλοίωση αποτελέσματος και σαφή παράβαση του Κανονισμού Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ. Με όσα αναφέρουμε αναλυτικά προς τους αρμοδίους (και αν χρειαστεί, θα δημοσιοποιήσουμε), προκύπτει ότι συντρέχει νόμιμη περίπτωση:

(α) είτε ακύρωσης του τελεσθέντος αγώνα και του επίπλαστου διαμορφωμένου αποτελέσματος με συνέπεια την επανάληψη του από την αρχή υπό τις ίδιες συνθήκες,

(β) είτε της συνέχισής του από το χρονικό σημείο 1’38’’ προ του τέλους της παράτασης με ακύρωση της (αντικανονικής) αποβολής (του προπονητή μας Ηλία Παπαθεοδώρου), άλλως με μετατροπή της σε αποβολή λόγω δεύτερης τεχνικής ποινής με ποινή μίας ελεύθερης βολής,

(γ) είτε της συνέχισής του από το χρονικό σημείο 6.9’’ προ του τέλους της παράτασης με καταλογισμού επιθετικού φάουλ υπέρ του αθλητή μας Γιαννόπουλου σε βάρος του αθλητή της ΚΑΕ Περιστέρι Σμιθ και επαναφορά της μπάλας από την ομάδα μας στο τεταρτημόριο της άμυνας της ΚΑΕ Περιστέρι.

2) Αίτημα πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας των διαιτητών Β. Τσαρούχα, Α. Καλδίρη, Ι. Μαλαμά και Αποκλεισμού τους από τη διαιτησία των αγώνων της ομάδας μας».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ