“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”. “Κόντρα” Τσίπρα – Ντόρας Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ

«Κόντρα» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) και το ενδεχόμενο διοδίων.

Ο κ. Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην Κρήτη και από το χωρίο Σελλία αναφέρθηκε στον ΒΟΑΚ τονίζοντας πως «πρέπει να παρακολουθούμε στενά το έργο», καθώς η σημερινή κυβέρνηση προκαλεί καθυστερήσεις στην επιδίωξή της να αλλάξει τις συμβάσεις, όχι μόνο στον ΒΟΑΚ, αλλά και τόσο στην Πάτρα, όσο και στο μετρό Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα για τον ΒΟΑΚ ανέφερε: “Άκουσα μια συνέντευξη της κας Μπακογιάννη μετεκλογικά ότι ο βόρειος άξονας πρέπει να προχωρήσει με διόδια». «Γιατί δεν μας το έλεγε μετεκλογικά;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Εμείς το είχαμε προγραμματίσει χωρίς διόδια». Μπακογιάννη: Η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα επί τέσσερα χρόνια που κυβερνούσατε

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα δεν έμεινε αναπάντητη από τη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία αναφέρθηκε στη δήλωσή της για τα διόδια στον ΒΟΑΚ. “Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές. Επίσης, σε αντίθεση με εσάς, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ ,πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου. Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα. Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής”, τόνισε η κ.Μπακογιάννη.

Και καταλήγει: “Τέλος, θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι συνέπεια,από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το Κίνημα δεν πληρώνω, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%.

Υ.Γ: Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί»

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here