Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αλμπάνη για την περιπέτεια υγείας του: «Οι γονείς μου δεν ήξεραν»


Μεσάνυχτα: Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο δίνει απόψε στην Ελεονώρα Μελέτη ο Αντίνοος Αλμπάνης. 

Ο ηθοποιός ο οποίος πέρασε έναν εφιάλτη, μιλάει πρώτη φορά γι» αυτό δημόσια και περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε παλεύοντας για την ίδια του τη ζωή.

«Οι γονείς μου δεν ήξεραν. Είναι άγριο πολύ για τους γονείς αυτό» παραδέχτηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος τόνισε πως η μεγαλύτερη ανάγκη του εκείνη την εποχή ήταν να πατήσει γερά στα πόδια του. Εκεί όμως που λύγισε ήταν όταν άρχισε να μιλάει για τους αφόρητους πόνους που έπρεπε να διαχειριστεί και που δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως υπάρχουν.

Δείτε το βίντεο…

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο ο ίδιος είχε κάνει την αποκάλυψη μέσα από τα social media ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με ξυρισμένο κεφάλι είχε γράψει στη λεζάντα: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας».

Μέσα από τα social media παρακολουθούσαμε και τον αγώνα που έδινε προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει και να που τώρα είναι το παράδειγμα θάρρους, ελπίδας και επιτυχίας για όλους εκείνους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ