Φρίκη: Καρχαρίας κατασπάραξε γυναίκα μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου της

Η γυναίκα ούρλιαζε αιμόφυρτη στην παραλία…

Μία Γαλλίδα τουρίστρια έχασε τα χέρια και το στήθος της όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε στα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου της.

Κολυμπούσε στα νερά του νησιού Μοορέα στον Ειρηνικό όταν ο καρχαρίας της επιτέθηκε. Έχασε και τα δύο της χέρια όπως και ένα από τα στήθη της, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Η γυναίκα διασώθηκε από άλλους λουόμενους και αμέσως έσπευσαν στο πλευρό της νοσηλευτές. Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «είδα τη γυναίκα χωρίς χέρια, το μπράτσο στην αριστερή πλευρά κρεμόταν όπως και η παλάμη. Το ίδιο και στο δεξί χέρι. Πανικοβληθήκαμε όλοι».

Σύμφωνα με τον αυτόπτη, η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της όταν μεταφέρθηκε στην ξηρά και αναρωτιόταν «γιατί με φέρατε εδώ αφού δεν ήταν ασφαλές;».

Η γυναίκα έχασε πολύ αίμα και έγινε αεροδιακομιδή της σε κοντινό νοσοκομείο στην Αϊτή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με τον Jean-Jacques Riveta, έναν εκ των διασωστών, η γυναίκα σώθηκε από θαύμα: «Ευτυχώς υπήρχνα δυο νοσοκόμοι στην παραλία. Δύσκολα θα επιβίωνε υπό άλλες συνθήκες».

Οι επιθέσεις από καρχαρίες στη Γαλλική Πολυνησία είναι σπάνιες, καθώς έχουν καταγραφεί μόνο 6 απρόκλητες επιθέσεις από το 1580 σύμφωνα με τα διεθνή αρχεία για τις επιθέσεις καρχαριών.

Πηγή: Daily Mail

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ