ΑΕΚ: Ξέσπασμα Βράνιες. “Δεν είμαι εθνικιστής, αγαπώ την Ελλάδα.”


Ο Όγκνιεν Βράνιες δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του πως αισθάνεται οργή που παρουσιάζεται ως «εθνικιστής» ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα.

Ο άσος της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται περί εθνικισμού ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν κλήθηκε στην εθνική Βοσνίας ούτε αυτή τη φορά.

Όσον αφορά την Ελλάδα και την παρουσία του στην ΑΕΚ ο Βόσνιος στόπερ δήλωσε πόσο χαρούμενος είναι που ζει στη χώρα μας. Οι δηλώσεις του Βράνιες

Για το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως εθνικιστής: «Δεν είμαι εθνικιστής, όπως κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν. Πάντα πέθαινα με τη φανέλα της Εθνικής Βοσνίας. Θα ερχόμουν αλλιώς σε αυτή τη συνέντευξη με τον φίλο μου από τη Σρεμπρένιτσα που με επισκέπτεται εδώ στην Αθήνα; Αυτός είναι ο τρόπος που με περιγράφουν μερικοί; Και αν συνεχίσετε να επιμένετε σε αυτό μπορούμε να διακόψουμε τη συνέντευξη. Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για θέματα που αφορούν τα αθλητικά»

Για την κόντρα του με τον τεχνικό της εθνικής Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι: «Λυπάμαι που με άφησαν εκτός τόσο εύκολα. Με πληγώνει. Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι απλά μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι λόγω της τεράστιας πίεσης από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα δεν θα μπορούσε να με υπολογίζει. Τίποτα περισσότερο. Ξέρει τι σχέση είχαμε όταν αντικατέστησε τον Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς. Ρωτήστε τον. Την περασμένη εβδομάδα όταν η Εθνική ομάδα έπαιξε στην Αθήνα ούτε που χαιρετηθήκαμε».

Για την εμφάνιση της Βοσνίας στο ΟΑΚΑ: «Ήταν απογοητευτικό. Καλύτερα να μην είχα πάει ποτέ στο παιχνίδι ή να μην το παρακολουθούσα. Ήταν καταστροφή. Δεν ξέρω. Νόμιζα ότι κάποια πράγματα θα άλλαζαν, τουλάχιστον μετά το ματς στην Αθήνα. Αλλά μην με ρωτήσετε τι ακριβώς».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη του κόσμου. Η πόλη, το κλίμα και τα πάντα είναι ό,τι καλύτερο και οι Αθηναίοι είναι αρκετά ίδιοι με εμάς. Επίσης υπάρχουν συχνά πτήσεις από την Αθήνα για την πατρίδα μου. Τι άλλο να χρειάζεται κανείς για μια άνετη ζωή με ποιότητα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ