Αντετοκούνμπο: Άναψε… φωτιές με δήλωση για το μέλλον του στους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε σε μια Πανεπιστημιακή έρευνα την άνοιξη του 2019 και μια δήλωσή που εμφανίζεται να έκανε -και αφορά το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς- προκαλεί σημαντικά ερωτηματικά.

Όπως αποκαλύπτει το “jsonline.com”, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στην έρευνα που έκαναν η καθηγήτρια Ανίτα Έλμπερς και ο μαθητευόμενός της, Μάλκολμ Ράφιν.

Η συγκεκριμένη έρευνα είχε σαν θέμα της την ανάκαμψη των Μπακς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια ομάδα που κινείται στη μικρή αγορά του ΝΒΑ κι έχει έναν σούπερ σταρ παίκτη στο ρόστερ της.

Στην έρευνα αυτή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να λέει: “Θέλω οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Μέχρι τώρα, τα πάμε πολύ καλά και αν αυτό έχει διάρκεια, δεν θέλω να είμαι σε κανένα άλλο μέρος. Αλλά αν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών (underperforming) στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά, η απόφαση για το που θα υπογράψω θα γίνει πολύ πιο δύσκολη».

Στο σχόλιο της, η ιστοσελίδα σημειώνει: “Αν και αυτό ακούγεται λογικό, είναι σπάνιο να ακούς τον Αντετοκούνμπο να μιλάει με τόση ευθύτητα για το σκεπτικό του πάνω στο πιθανό supermax συμβόλαιό που μπορεί να υπογράψει με τους Μπακς, μετά τη φετινή σεζόν”.

Ο συνιδιοκτήτης των Μπακς, Τζέιμι Ντίναν, ρωτήθηκε για αυτή την δήλωση του Αντετοκούνμπο και υποστήριξε: “Δεν ήμουν στην αίθουσα όταν ο Αντετοκούνμπο το είπε αυτό, οπότε δεν ξέρω αν τον… τσίγκλισαν λίγο, ώστε να δημιουργήσουν σύγκρουση και να είναι επιτυχημένη η έρευνα”.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ