Παναθηναϊκός – Νταμπίζας: “Με παρουσίασαν σαν τον… Χίτλερ”. Η ομιλία προς τους παίκτες

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε την Τετάρτη (23.10.2019) στο Κορωπί και αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Η ομιλία του στους “πράσινους”.

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε για περίπου μισή ώρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τόνισε πως κατάφεραν όλοι μαζί να δημιουργήσουν μια μορφή… κανονικότητας στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα… ακούγονταν γι αυτόν.

Μεταξύ άλλων, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είπε: “Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Καταφέραμε πολλά πράγματα μαζί, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που επέτρεψε στην ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της και να υπάρχει μίας μορφής κανονικότητα στις υποχρεώσεις του συλλόγου και στον δικό μας επαγγελματισμό.

Παναθηναϊκός: Χάνει και Γιόχανσον με ΑΕΛ

Στο ξεκίνημα της προσπάθειας αυτής, με την αφαίρεση βαθμών, την απαγόρευση μετεγγραφών και τις συνθήκες που προϋπήρχαν, πολλοί αμφέβαλαν εάν θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό και αυτό δεν αλλάζει. Υπήρχαν κάποιοι στόχοι που τέθηκαν πέρυσι. Να μην υπάρχουν οφειλές κάτι που έγινε με εξαίρεση μια μικρή οφειλή από πέρυσι.

Οι απλοί εργαζόμενοι έχουν εξοφληθεί και πρέπει να το κρατήσει αυτό η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη. Θέσαμε το πλάνο της ελληνοποίησης και δείξαμε από την πρώτη στιγμή πόσο το πιστεύουμε. Είναι προσβλητικό και για τον προπονητή και για εμένα, να λέγεται ότι ξαφνικά παίζουν ποδοσφαιριστές από την στιγμή που έφυγα.

Την Κυριακή ήθελα πολύ να κερδίσει η ομάδα, γιατί νιώθω ακόμη μέλος της. Διάβαζα πράγματα για μένα λες και έμπαινε ένας άνθρωπος σαν τον… Χίτλερ και τον χαιρετούσατε ανάλογα και στεκόσασταν όλοι προσοχή από φόβο και τρόμο. Μια εικόνα που βγήκε προς τα έξω που ποτέ δεν υπήρξε. Εσείς ξέρετε την αλήθεια. Βγήκε ότι είχαμε προβλήματα με τον προπονητή, ενώ όλοι ξέρετε τι έγινε μετά τον Άρη και τι συζητήσεις είχαν γίνει για να μείνει ο προπονητής μαζί μας. Υπήρχε στοχευμένη παραποίηση των γεγονότων μετά τον Άρη και την Ξάνθη στα όσα σας είπα εδώ. Θυμηθείτε ποια ήταν η θέση μου τότε υπέρ σας και ότι σας στήριξα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here