Παναθηναϊκός – Χατζηγιοβάνης: Τον ανακοίνωσε. “Έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή”


Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την ικανοποίηση του, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως μια πολύ σημαντική για την καριέρα του, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει το “τριφύλλι”.

Έπεσαν οι υπογραφές! H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παναθηναϊκός – Νταμπίζας: “Με παρουσίασαν σαν τον… Χίτλερ”! Η ομιλία προς τους παίκτες

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε θετική κατάληξη μια ημέρα μετά το “διαζύγιο” του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νταμπίζα. “Έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή, να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που αναδείχθηκα ποδοσφαιρικά. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα μου προκειμένου να δικαιώσω όλους όσοι βοήθησαν για να επιτευχθεί η συμφωνία” ανέφερε ο Χατζηγιοβάνης.Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2022.

Ο Τάσος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2013 και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε αγώνα του Europa League, στις 3 Νοεμβρίου 2016 στον αγώνα Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης. Έχει ήδη καταγράψει 71 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή, να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που αναδείχθηκα ποδοσφαιρικά. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα μου προκειμένου να δικαιώσω όλους όσοι βοήθησαν για να επιτευχθεί η συμφωνία. Η σημερινή ημέρα της υπογραφής αυτού του συμβολαίου είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου και θα ήθελα να την αφιερώσω στην οικογένειά μου που ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο να μας βοηθήσει και εμείς πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρουμε χαρές στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού”, ήταν τα πρώτα λόγια του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ