Πέτα τη φριτέζα: Η εξαφάνιση της «Φάλον» κι η μεγάλη επιστροφή της (photos)


Η σειρά «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1 και οι εξελίξεις της θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Η ηθοποιός Ιωάννα Ασημακοπούλου υποδύεται την Πέτρα και μίλησε για τον ρόλο της ενώ δε δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις που αφορούν στην πλοκή.

Γιατί πιστεύετε ο κόσμος έχει αγαπήσει τη «Φριτέζα», παρακολουθώντας τη φανατικά για δεύτερη χρονιά;

Είναι μια σειρά με ένα ευφυέστατο κείμενο και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ο κόσμος αποζητά τις καλές δουλειές και τις επικροτεί.

Ο ρόλος της Πέτρας που υποδύεστε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει στους τηλεθεατές;

Ο ρόλος της Πέτρας, όπως θα εξελιχθεί στα επόμενα επεισόδια, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Κρατά καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Εχει έρθει στο Φτασμένο για έναν συγκεκριμένο σκοπό που μόνο αυτή γνωρίζει και αυτό την κάνει να φαίνεται αρκετά αλλόκοτη σε όλους τους χωριανούς. Το μόνο που τη βγάζει εκτός ελέγχου είναι ο ερωτάς της για τον Σωκράτη, όπου εκεί χάνει τπ γη κάτω από τα πόδια της. Σίγουρα αυτό που θα δείτε να γίνεται στην πορεία είναι κάτι που δεν το περιμένατε καθόλου…

ioannaasimakopoulou_67826636_2376191506041421_27166277756637734_n.jpgΙωάννα Ασημακοπούλου

Τελικά αγαπάτε τον Σωκράτη; Θα τον διεκδικήσετε;

Η Πέτρα ερωτεύεται για πρώτη φορά στη ζωή της. Γι» αυτό τον λόγο δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σε όλο αυτό που της συμβαίνει και γίνεται άγαρμπη και πολλές φορές και απότομη. Ο Σωκράτης είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησε λύγισε. Είναι ο άνθρωπος που τπν έκανε να αλλάξει συμπεριφορά. Από την απόλυτη εκλογίκευση των πραγμάτων, στο δευτερόλεπτο όταν τον συναντά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χάνει τον έλεγχο. Τον διεκδικεί με οποιονδήποτε τρόπο και επιμένει, με την ελπίδα ότι θα τον κάνει δικό της.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε στον Σωκράτη;

Αυτό που αγαπάει η Πέτρα στον Σωκράτη είναι η καλοσύνη της ψυχής που βλέπει μέσα από τα μάτια του. Μέσα από αυτόν θέλει και αυτή να γίνει καλύτερη.

Με τον Μαμαντού πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας;

Με τον Μαμαντού «μαζί δεν κάνουμε και χωριά δεν μπορούμε». Οσο και να της σπάει τα νεύρα, όσο και της φέρνει εμπόδια με τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του, εκείνη τον βλέπει σαν τον καλύτερο της φίλο!

Η θεία σας η Φάλον θα επιστρέψει;

Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει, αλλά όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα έρθουν τα πάνω κάτω για ακόμα μία φορά! Είναι μυστήριο για όλους η εξαφάνιση της.

Πηγή: Tv Έθνος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ