Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι δηλώσεις που δεν θα αρέσουν στην Κατερίνα Γερονικολού (Photos)


Mια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της καριέρας του διανύει ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Εκτός από τις πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και τα γυρίσματα για τη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», κάνει ντεμπούτο ως παραγωγός στην κινηματογραφική ταινία «Για πάντα», στην οποία πρωταγωνιστεί με τη σύντροφο του Κατερίνα Γερονικολού.

Την ίδια ώρα η προσωπική του ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τον ρόλο του, ως μπαμπάς ενώ αποκαλύπτει αν θα έκανε δεύτερο γάμο.

Ως μπαμπάς, νιώθεις τύψεις που δεν προλαβαίνεις να δεις όσο θα ήθελες την κόρη σου, Εύα, που αποκτήσατε με την πρώην σύζυγο σου Βάσω Λασκαράκη; «Ο χρόνος αυτή την εποχή είναι ελάχιστος. Αν ένιωθα τύψεις, θα παρατούσα μία από τις δύο δουλειές! Εφόσον δεν τις παρατάω, δεν είναι θέμα τύψεων. Έτσι έχω μάθει να ζω, έτσι ζω, σίγουρα όμως στενοχωριέμαι που δεν έχω χρόνο για τη μικρή, αλλά είναι ανειλημμένες υποχρεώσεις που πρέπει να βγουν. Δεν γίνεται αλλιώς. Ευτυχώς, η μαμά της, από τότε που γεννήθηκε η μικρή, έχει αποφασίσει να μην κάνει θέατρο και η Εύα έχει τουλάχιστον τη μαμά της πιο κοντά τα απογεύματα»

Γάμο δεύτερο θα δοκίμαζες;
«Αφού δοκίμασα τον πρώτο, γιατί να δοκιμάσω δεύτερο;»

Θα κάνεις δεύτερο παιδί; «Όχι. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου»

Προς το παρόν, υποθέτω ότι απολαμβάνεις τη σχέση σου με την Κατερίνα Γερονικολού χαλαρά…
«Ναι, μια χαρά, όλα πηγαίνουν κομπλέ στη σχέση μου, ευχάριστα», λέει ο ίδιος στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ