Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η έντονη ενόχλησή της: «Ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες»! (Video)


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night show και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να εκφράσει την έντονη ενόχλησή της με όσα είχε πει ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στον Αρναούτογλου ότι δεν «παραδέχεται» τους πάντες ως συναδέλφους του.

Η ηθοποιός είπε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έκανε μια δήλωση τις προάλλες. Θέλω να ξέρω. Είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Εγώ πιστεύω πως ναι. Είναι πολύ καλός ηθοποιός και θεωρώ και εγώ πως είμαι καλή ηθοποιός.»!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο The 2night show!

Και πρόσθεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα σου πω τι έγινε. Τις προάλλες έβλεπα το τρέιλερ της εκπομπής σου με τον Λούλη και λέω πάλι τα ίδια. Τελικά τον παραδέχτηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει πως έχει θέμα και είναι μισάνθρωπος… Οκ. Λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεται. Εσύ θα έβγαινες ποτέ να πεις ότι τους μισούς δημοσιογράφους δεν τους θεωρείς συναδέλφους; Δεν είναι ωραίο να κρίνεις και δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Αυτό πρέπει να το κάνει ο κόσμος.»!

H ηθοποιός εξέφρασε δημοσίως την ενόχλησή της με όσα είπε ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του!

Και κατέληξε λέγοντας: «Χωρίς να θέλω να θίξω τον Χρήστο, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, λέει, μπούρδες. Εγώ όσους μεγάλους ηθοποιούς έχω γνωρίσει δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο. Εμένα μου αρέσει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ