Η Ελένη τρελάθηκε με την ερώτηση ρεπόρτερ:«Έχω γενέθλια σε τρεις μέρες και άκου τι μου λέει»!


Απίστευτο στιγμιότυπο με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Τετάρτης έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου στα χρώματα του γνωστού pink ribbon μιας και είναι πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού,

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε γιατί δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις: «Κάποιες φορές μπορεί να έχω ενοχληθεί με τον τρόπο που πάει κάποιος να μου κάνει μία ερώτηση. Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις γιατί νομίζω ότι υπάρχω μέσα στο μυαλό σας με έναν τρόπο τόσο δυναμικό, μετά από 30 χρόνια που δεν βρίσκω τι θα πρέπει να σας πω για να κρατήσουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, που να μπορέσει κανείς να κάτσει να την παρακολουθήσει. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω πει μετά από τόσα χρόνια τηλεόρασης. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουν για μένα;».

Η Ελένη Μενεγάκη «τρελάθηκε» με την ερώτηση ρεπόρτερ!

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την τηλεοπτική της πορεία: «Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες για μένα. Δεν έχει κάτσει ακόμα η μπίλια. Δεν μου περνάει από το μυαλό να μείνω εκτός τηλεόρασης, αλλά ναι, είναι κάτι που θα συμβεί. Δεν με τρομάζει. Αγωνίες έχω, τρακ έχω, δοκιμάζω πράγματα, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι έχω τις ταχυπαλμίες που είχα στο ξεκίνημά μου, την πρώτη μου 15ετια».

Τι τη ρώτησε στη συνέχεια ένας ρεπόρτερ και τότε η Ελένη του είπε την απίστευτη ατάκα: «Έχω γενέθλια σε τρεις μέρες και άκου τι μου λέει»!

Δείτε την gallery που ακολουθεί και το αποκαλυπτικό βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ