ΑΕΚ: Ο Τόρες “γυάλισε” στον Μελισσανίδη και ο Μπάρκας στη Σέλτικ


Στον Δημήτρη Μελισσανίδη αρέσει ο Τόρες και στη Σέλτικ ο Μπάρκας με τα δεδομένα να δείχνουν ότι θα υπάρξει έντονη μεταγραφική κινητικότητα στην ΑΕΚ το χειμώνα.

Ο Χόακιν Τόρες του Βόλου φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ”, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση αλλά και το γκολ που πέτυχε ο Αργεντίνος ενάντια στην “Ένωση” την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή δεν αποκλείεται να κινηθούν διαδικασίες για την απόκτησή του στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Η Σέλτικ “βλέπει” Μπάρκα

Την ίδια στιγμή, η Σέλτικ φαίνεται πως καλοβλέπει την περίπτωση του, τραυματία προς το παρόν, Βασίλη Μπάρκα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Sportime, ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της σκωτσέζικης ομάδας, η οποία ψάχνει τον επόμενο βασικό γκολκίπερ της.

O “Καθολικοί” έχουν τον Φράσερ Φόρστερ κάτω από τα δοκάρια τους, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Σαουθάμπτον -τον έχει παραχωρήσει δανεικό- και προβλέπεται να γυρίσει στην ομάδα του το καλοκαίρι.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα η Σέλτικ να κινηθεί για τον Μπάρκα, τον οποίο η όμως η ΑΕΚ έχει δείξει πως θα παραχωρήσει μόνο με ένα σημαντικό ποσό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ