Γιάννενα: Η πλάκα δεν ήταν τελικά αστεία – Δείτε τι είπε στην αστυνομία

Δεν γέλασε κανείς πάντως….

Αν όντως υπήρχε κόμπρα στο Κρυονέρι και είχε τη δυνατότητα να αντιληφθεί τη διασημότητα που πήρε τις τελευταίες μέρες αν μη τι άλλο θα αισθανόταν μια πραγματική σταρ!

Μια ανάρτηση της Animal Action Ioannina στα social media πριν από λίγες μέρες, για φερόμενη ύπαρξη κόμπρας στο Κρυονέρι του Δήμου Πωγωνίου και ο καταιγισμός κοινοποιήσεων που ακολούθησε ήταν αρκετά για να μετατραπεί η εν λόγω υπόθεση σε “talk of the town” αποδεικνύοντας την τεράστια δύναμη και την επιρροή των social media.

Το μυστήριο φρόντισε να λύσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, που πραγματοποίησε έρευνα.

Όπως διαπιστώθηκε λοιπόν, ένας κάτοικος του χωριού εξοικειωμένος με τα social media, ένα απόγευμα που βρισκόταν στο καφενείο του χωριού, θέλησε να κάνει πλάκα στους συγχωριανούς του δείχνοντάς τους φωτογραφίες και ένα βιντεάκι στο οποίο μια κόμπρα έπαιζε με μια γάτα ισχυριζόμενος ότι όλα αυτά διαδραματίστηκαν στο χωράφι του!

Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη μιας συγχωριανής του η οποία έντρομη τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Πωγωνίου μεταφέροντας όλα όσα είχε ακούσει να λέγονται περί κόμπρας στο καφενείο.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και ενημέρωσαν την Animal Action Ioannina ρωτώντας παράλληλα τους εθελοντές αν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή τους ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Κρυονέρι για επιτόπια έρευνα.

Εκεί συνάντησαν τον άνθρωπο που είχε στο κινητό του το βίντεο και τις φωτογραφίες με την περιβόητη κόμπρα και μετά από συζήτηση μαζί του το μυστήριο λύθηκε.

Με τον ίδιο να παραδέχεται πως ήταν μια απλή πλάκα στους συγχωριανούς του και πως δεν είχε φανταστεί ποτέ του τη διάσταση που θα έπαιρνε!

Πηγή: epirus-tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here