Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Για το πρώτο “διπλό” στη Euroleague.


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (24/10, 20:00, NewsIt.gr, Novasports 1) τη Ζενίτ στη Ρωσία για την 4η αγωνιστική της Euroleague ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες και παράλληλα το πρώτο του διπλό.

O Παναθηναϊκός θα ψάξει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη Euroleague κόντρας στη Ζενίτ, αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.

Η Ζενίτ συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση και  την προηγούμενη αγωνιστική (18/10) πέτυχε την παρθενική νίκη της απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τελικά το Νίκο Παππά, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο , η οποία ήταν η δεύτερη σερί στη διοργάνωση.

Συνεπώς οι “πράσινοι” ψάχνουν τη νίκη που θα βελτιώσει τη βαθμολογική τους θέση -ρεκόρ 1-2 έχει ο Παναθηναϊκός- και ταυτόχρονα θα αποτελέσει και την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία στη Euroleague για φέτος.

Ο προπονητής της Ζενίτ, Ζοάν Πλάθα, αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς πλην της απουσίας του Ζούμπκοφ νοκ άουτ είναι με διάστρεμμα και ο Βορόνοφ.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι οι Μπόρις Ρίζικ, Πέτρι Μαντίλα και Αν Πάντερ.Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Euroleague

Πέμπτη 24/10
20:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Παναθηναϊκός
20:15 Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βαλένθια
21:30 Μπάγερν Μονάχου-Χίμκι
22:00 Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα

Παρασκευή 25/10
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Βιλερμπάν
21:00 Άλμπα Βερολίνου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε
22:00 Μπασκόνια-Ολυμπιακός


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ