Νέα NESPRESSO BOUTIQUE στο McArthurGlen


Η Nespresso στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της, εγκαινιάζει την ένατη Boutique της στην Ελλάδα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των καταναλωτών, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Στον μοναδικά σχεδιασμένο χώρο της νέας Boutique, οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία καφέ Nespresso και την άριστη εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα των Coffee Specialists, οι οποίοι θα τους καθοδηγούν στην επιλογή των ποικιλιών που ταιριάζουν στις γευστικές τους προτιμήσεις.

Η Nespresso Boutique στο εκπτωτικό χωριό McArhurGlen είναι η πρώτη στην Ελλάδα, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το νέο Boutique concept της εταιρείας παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η διακόσμηση του καταστήματος έχει αναφορές και αντλεί έμπνευση από τις καλλιέργειες καφέ της εταιρείας, ενώ τα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένες κάψουλες αλουμινίου και χρησιμοποιημένο Nespresso καφέ.

Τα επίσημα εγκαίνια της Boutique θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Το κοινό του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εξειδικευμένα Masterclasses, να γευτεί μοναδικές συνταγές καφέ, δημιουργίες γλυκών και μοριακά cocktails με βάση τις Εκλεκτές Ποικιλίες της Nespresso και να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία. Ακόμη, αποκλειστικά για εκείνο το διήμερο, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως μηχανές και αξεσουάρ Nespresso.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ