Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Καλάθης “κέρναγε”, Φριντέτ και Τόμας… έπιναν στη Ρωσία. Σπουδαίο διπλό για το Τριφύλλι – videos


Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με το επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, αφού παρά τα κενά στην άμυνά του, Τόμας και Φριντέτ πέταγαν «φωτιές» στην επίθεση και ο Καλάθης έσπασε τα κοντέρ με 15 ασίστ.

Σε ένα ματς που έμοιαζε πολύ με αυτό στη Βιλερμπάν, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ κοντά σε μία ακόμη… αυτοκτονία στο τέλος, αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει τη νίκη με

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν ακόμη και με +14 στα μέσα της τρίτης περιόδου, αλλά επέτρεψε στους Ρώσους να μειώσουν ακόμη και στο καλάθι, πριν Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα το ματς, με άστοχα σουτ και κενά στην άμυνα που έδιναν ελεύθερα σουτ στους Ρώσους. Ο Αργύρης Πεδουλάκης “ψήλωσε” όμως στη συνέχεια την ομάδα με Μπεντίλ και Βουγιούκα, ενώ ο Τόμας βρήκε ρυθμό στην επίθεση και με 10 δικούς του πόντους έδωσε προβάδισμα 22-20 στους “πράσινους” στο 10′.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο με τον Μήτογλου να δίνει… ώθηση στο Τριφύλλι και να αυξάνει τη διαφορά, αλλά δύο σερί τρίποντα του Αλμπισί “έκοψαν” το ρυθμό του για να “κλείσει” το ημίχρονο με 38-40.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Τόμας συνέχισε να σκοράρει, αλλά ένα επιθετικό σόου του Φριντέτ “εκτόξευσε” τους “πράσινους” ακόμη και στο +14 στο σκορ. Οι Ρώσοι αντέδρασαν όμως “χτυπώντας” μέσα στη ρακέτα και με το κοντό σχήμα του Πεδουλάκη, πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ μειώνοντας το σκορ στο 60-65 στο 30′.

Το ματς κρίθηκε έτσι στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ