Νέα για πάντα: Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν κάνει τα τρία πράγματα που κάνεις εσύ


Αν μαθαίναμε από μια αποκλειστική, έγκυρη πηγή ότι κάποια σταρ του Χόλιγουντ έκανε μυστικό συμβόλαιο με το θεό της νεότητας, τότε αναμφίβολα η πρώτη που θα υποψιαζόμασταν θα ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ.

Εκκρηκτική και σέξι, πικάντικη και φρέσκια, η JLο απέχει μόλις ένα χρόνο από τα 50, με ενέργεια και εμφάνιση που δύσκολα συναντάς- σε οποιαδήποτε ηλικία. Φυσικά, η άψογη εικόνα της είναι σε μεγάλο βαθμό ζήτημα γονιδίων- αλλά τα γονίδια από μόνα τους δε θα είχαν «ανθίσει» με τέτοιο τρόπο χωρίς την κατάλληλη συντήρηση.

Ένας από τους τρόπους να διατηρεί την εμφάνισή της τόσο φρέσκια, είναι να αποφεύγει συστηματικά και με μεγάλη προσοχή τρία πράγματα. Ποια είναι αυτά;

Η καφεϊνη, το αλκοόλ και η έλλειψη ύπνου.

«Έχω φροντίσει πολύ τον εαυτό μου και αυτό φαίνεται», έχει δηλώσει η Λόπεζ, το καθημερινό πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει μαθήματα χορού, προπόνηση με βάρη και αεροβική γυμναστική. Εκτός από την έλλειψη ύπνου, η οποία συνδέεται με πλήθος προβλημάτων σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας, το αλκοόλ ενοχοποείται συχνά για στομαχικές διαταραχές και ξηρό δέρμα. Ωστόσο, παρ’ όλο που η καφεϊνη δεν ενοχοποιείται για τόσες αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό, πολλές διάσημες δηλώνουν ότι την έχουν αντικαταστήσει εδώ και χρόνια με το πράσινο τσάι.

Πάντως, η Λόπεζ δηλώνει ότι το «κλειδί» της καθημερινότητάς της δεν είναι οι στερήσεις και οι θυσίες, αλλά περισσότερο η σταθερότητα και η συνέπεια σε ένα υγιεινό και ισορροπημένο lifestyle.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ