ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Δεν τόλμησε να τοποθετηθεί για τις αθλιότητες του Άδωνι


Την απουσία του πρωθυπουργού από τη συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου αναδεικνύουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία επιμένουν να χαρακτηρίζουν το σχετικό νομοσχέδιο «ωραίο μου πλυντήριο».

Παράγοντες της Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επενδύσει στα θέματα της ανάπτυξης – και σε αυτά στήριξε σε μεγάλο βαθμό και την προεκλογική εκστρατεία η ΝΔ – τελικά το νομοσχέδιο που έφερε είχε ως στόχο να εξυπηρετηθούν μόνο οι δικοί του άνθρωποι.

«Ο κ. Μητσοτάκης με την απουσία του επιβεβαίωσε ότι δεν είχε το θάρρος να έρθει στη Βουλή και να υπερασπιστεί το κατ’ ευφημισμό αναπτυξιακό νομοσχέδιο» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Click4more: Άγρια κόντρα Τσίπρα – Γεωργιάδη! “Είσαι ο Τζόκερ της πολιτικής”

«Ποιος; Ο πρωθυπουργός που έταζε 4 χρόνια ανάπτυξη με τη σέσουλα. Επιβεβαίωσε δηλαδή ότι άφησε τον κ. Γεωργιάδη, που νοιώθει οικεία, να κάνει τη βρώμικη δουλειά, αφού τελικά το μόνο που είχε το νομοσχέδιο ήταν μία συρραφή από ρουσφέτια σε χορηγούς της ΝΔ και την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων κατ’ εντολή του ΣΕΒ.

Αλλά επιβεβαίωσε και ότι δεν τόλμησε να έρθει στη Βουλή για να μην τοποθετηθεί για τις αθλιότητες του υπουργού του».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της Βουλής έδωσε απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη για το σκάνδαλο Novartis αλλά και για όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης περί χρηματισμού του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη.

Click4more: Τζόκερ, Novartis και… “γκρίνια” για την απουσία Μητσοτάκη στην Βουλή – Πέρασε το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο

«Δεν ντρέπεστε να γίνεστε εδώ και χρόνια ο Τζόκερ της ελληνικής πολιτικής σκηνής», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν ντραπήκατε να πείτε σε ελβετικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η εταιρεία δωροδοκούσε πολιτικούς αλλά έσωζε και ζωές; Δεν ντραπήκατε να βγείτε μετά και να πείτε ότι τελικά εμένα εννοούσατε και τον Πολάκη; Και μετά σε λιγότερο από μία ώρα τα μαζέψατε άρον- άρον… Δεν ντραπήκατε να κάνετε όλα αυτά θα ντραπείτε τώρα να κάνετε εξυπηρετήσεις συμφερόντων;».

Ο Αλέξης Τσίπρας για το ίδιο θέμα επιτέθηκε στον Διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος ενώ απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση είπε για την σύσταση της Προανακριτικής: «Πήγατε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι και αντί στο τέλος να αποδειχθεί η σκευωρία θα αποδειχθεί η συνωμοσία σας για να κουκουλώσετε το σκάνδαλο».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ