Βάσω Λασκαράκη: Δεν πάει ο νους σας τι εξομολογήθηκε για τον σύζυγό της πρώτη φορά on camera!

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Καλεσμένη στην Ελένη, ήταν η Βάσω Λασκαράκη και δε φαντάζεστε τι παραδέχθηκε πρώτη φορά on camera!

Όπως είναι γνωστό, ο Λευτέρης Σουλτάτος εκφράζει δημόσια την αγάπη του στη Βάσω, ενώ η ηθοποιός δεν είναι τόσο εκδηλωτική!

Η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Μου αρέσει που δεν ντρέπεται να εκφράσει τα συναισθήματα του. Εγώ είμαι πιο μαζεμένη. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι τόσο εκφραστικός άνθρωπος και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει. Προσπαθώ να το δουλέψω και να εκφράζομαι περισσότερο. Ο Λευτέρης είναι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος και πολύ διεκδικητικός και τα πράγματα που γουστάρει, τα γουστάρει με πάθος. Αυτό είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει και δεν μπορώ, παρά να αισθάνομαι ευτυχισμένη. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήταν και αυτός σαν εμένα.»

Και υπογράμμισε στην Ελένη η τρελά ερωτευμένη Βάσω Λασκαράκη: «Νομίζω ότι η γοητεία του είναι αυτή. Όταν θέλει κάτι δεν καταλαβαίνει. Είναι αυτό που αγαπώ σε εκείνον! Νιώθω ότι μαζί του δεν θα πελαγώσουμε ποτέ. Μας έχει τύχει αναποδιά και δεν το βάζει κάτω.»!

Και τόνισε: «Ο Λευτέρης είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος που φιλτράρει πάρα πολύ τα πράγματα, είναι πολύ συζητήσιμος και ξέρει πού να σταθεί. Ξέρει τι είναι σημαντικό και τι όχι και νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here