Χαμός σε μπαρ της Νέας Υόρκης: Γυναίκα επιτέθηκε στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν (vid)


Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, πρωταγωνιστής του μεγάλου σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης γυναικών, είναι ελεύθερος, όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του.

Το κατά πόσο, βέβαια, απολαμβάνει αυτή την ελευθερία του, φαίνεται στο βίντεο, με την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκα σε μπαρ της Νέας Υόρκης.

Ο παραγωγός που είναι κατηγορούμενος για σωρεία σεξουαλικών παρενοχλήσεων, καθόταν μαζί με μια παρέα νεαρών γυναικών και τους σωματοφύλακές του, όταν μία γυναίκα τον πλησίασε και άρχισε να φωνάζει για να την ακούσουν όλοι: «Στέκομαι στα δύο μέτρα από έναν βιαστή και κανείς δε λέει τίποτα;».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, όχι μόνο κανείς άλλος δεν τον ενόχλησε, αλλά κάποιοι γιούχαραν τη γυναίκα που δημιούργησε το επεισόδιο.

Ο παραγωγός, όπως φαίνεται στο βίντεο, καθόταν απαθής, με σκυμμένο το κεφάλι, προσπαθώντας να μη δώσει συνέχεια, στο περιστατικό που έγινε την Τετάρτη το βράδυ. Τελικά οι σωματοφύλακές του απομάκρυναν τη γυναίκα.

Εκπρόσωπός του παραγωγού είπε στη Daily Mail ότι ο Γουαϊνστάιν προσπαθεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσθέτοντας ότι ήταν αγένεια εκ μέρους της συγκεκριμένης γυναίκας να του επιτεθεί. Ο Γουαϊνστάιν φέρεται να έχει προχωρήσει σε συμβιβασμό εκατομμυρίων με αρκετά από τα θύματά του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σεξουαλική κακοποίηση, υπάρχει όταν ΔΕΝ συναινεί το άλλο φύλο! όταν συναινεί, δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο! και όπως ξέρουμε όλοι, όλες οι ”κακοποιημένες”, θέλανε να γίνουν κάποιες με κάθε τρόπο!!!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ