Κηδεία Σοφίας Κοκοσαλάκη: Ο συγκινητικός επικήδειος του θείου της, που έκανε όλους να δακρύσουν


Κηδεία Σοφίας Κοκοσαλάκη: Απέραντη είναι η θλίψη για τον ξαφνικό χαμό της Σοφίας Κοκοσαλάκη.

Χθες, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες αποχαιρέτησαν την Ελληνίδα σχεδιάστρια που είχε καταφέρει να κάνει λαμπρή καριέρα και στο εξωτερικό και είχε την εκτίμηση των συναδέλφων της παγκοσμίως.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη, έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο εβδομάδες χτυπημένη από το καρκίνο, αφήνοντας πίσω της ένα 7χρονο κοριτσάκι και μια σπουδαία κληρονομιά στο χώρο της μόδας.

Πέθανε στα 47 της χρόνια.

Στη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας, επικήδειο λόγο εκφώνησε ο θείος αλλά και νονός της Σοφίας Κοκοσαλάκη, ο οποίος συγκίνησε τους παρευρισκομένους.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έφυγες από κοντά μας. Αυτά τα λόγια είναι βγαλμένα από τα βάθη της καρδιάς μου. Εδώ μαζευτήκαμε όλοι για να σε συνοδεύσουμε στην τελευταία σου κατοικία.

Ήρθες στη ζωή και πέρασες στη μακαριότητα και την αιωνιότητα με το έργο σου. Σοφία, έχεις τιμήσει την Ελλάδα και έκανες περήφανη όλη την οικογένεια. Είμαι περήφανος που σε είχα ανιψιά και βαφτιστήρα. Η παρακαταθήκη που αφήνεις είναι πλούσια και μοναδική, όμως το κυριότερο για εμάς είναι η διάδοχός σου. Το κενό είναι τεράστιο και αβάσταχτο. Η επάρατη αγιάτρευτη αρρώστια δεν σε βασάνισε για πολύ καιρό, όπως θα μπορούσε. Καλό ταξίδι, Σοφία μας», είπε ο θείος της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ