Φελίσιτι Χόφμαν: Αποφυλακίστηκε πρόωρα η πασίγνωστη η ηθοποιός

Ελεύθερη αφέθηκε πρόωρα η Φελίσιτι Χόφμαν, η ηθοποιός που φυλακίστηκε, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου για προνόμια πλούσιων και διάσημων γονέων ώστε να βάλουν τα παιδιά τους σε καλά πανεπιστήμια.

Η Φελίσιτι Χόφμαν, πρωταγωνίστρια της σειράς “Νοικοκυρές σε απόγνωση” είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 ημερών. Επρόκειτο να αποφυλακιστεί την Κυριακή, όμως μια εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής φυλακής Ντάμπλιν της Καλιφόρνιας εξήγησε ότι πολιτική τους είναι να αφήνονται πρόωρα ελεύθεροι οι κρατούμενοι η ποινή των οποίων πρόκειται να λήξει το Σαββατοκύριακο.

Η 56χρονη ηθοποιός είχε παραδοθεί μόνη της στις αρχές στις 15 Οκτωβρίου. Η Χόφμαν είχε δηλώσει ένοχη για “συνωμοσία” επειδή κατέβαλε 15.000 δολάρια σε κάποιον ώστε να διορθωθεί κρυφά το γραπτό της κόρης της, Σοφίας, στις εισαγωγικές εξετάσεις των κολεγίων. Έχουν ασκηθεί διώξεις συνολικά σε 52 ανθρώπους για αυτό το σκάνδαλο, στο οποίο εύποροι γονείς κατέβαλαν χρήματα για να εισαχθούν τα παιδιά τους σε κορυφαία πανεπιστήμια, όπως στο Γιέιλ, το Στάνφορντ και το Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας.

Η ηθοποιός, που έχει βραβευτεί με Έμι και ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας για την ταινία Transamerica, ισχυρίστηκε ότι η κόρη της δεν γνώριζε τίποτα, μέχρι που οι αρχές την συνέλαβαν στις 12 Μαρτίου. Λίγες ημέρες αργότερα, το κολέγιο που την είχε κάνει δεκτή ανακάλεσε την εισαγωγή της.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ