Σοκ με κοσμική κυρία – Στο κρεβάτι με τον γιο του συντρόφου της

Γνωστή κοσμική, η οποία διοργάνωνε και φιλανθρωπικά events, κατηγορείται για σε ξου αλική σχέση με τον έφηβο γιο του συντρόφου της.

Η 37χρονη, που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, φέρεται ότι πολιορκού­σε τον 16χρονο για να τον ρίξει στο κρεβάτι, πράγμα που κατά­φερε και μάλιστα επανειλημμέ­νως, στέλνοντας του σε ξου αλι­κού περιεχομένου βίντεο για να κρατάει το πάθος του ενεργό. Σε συνέντευξη που παραχώρη­σε ο πατέρας του παιδιού, που δεν αποκαλύ­πτει την ταυτότητα του, εκτιμά ότι η σύντροφος του έχει εμμο­νή με το σ εξ.

Το θύμα της είπε στην αστυ­νομία ότι τον Ιούλιο του 2018, αφού έκλεισε τα 16 του χρόνια, πέρασε ένα απόγευμα δίπλα της, ενώ εκείνη έπλενε πιάτα στην κουζίνα. Τότε «ακού­μπησε με τα οπίσθια της τα γεν­νητικά του όργανα» και άρχισε να τρίβεται πάνω του, λέγοντας του να μην πει τίποτα στον πατέ­ρα του. Τελικά έβγαλε το παντε­λόνι του προέβησαν σε σε ξου λικά παιχνίδια!

Λίγες μέρες αργότερα, όταν γύ­ρισε σπίτι από τη δουλειά της, τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σ εξ.

«Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτάει αν θέλω να κάνω σ εξ. Φυσικά, είπα αμέ!» είπε χαρακτηριστικά, το παιδί στις Αρχές.

Η καταγγελία ήρθε από τον πατέρα του νεαρού, όταν είδε το κινητό και τα σε ξου λικού περιεχομένου μηνύματα από την πρώην σύντροφό του…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here