Έσεξ: Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις – Ούρλιαζαν και πάλευαν για να σωθούν.


Ολοένα και πιο σοκαριστικά στοιχεία γίνονται γνωστά για το φορτηγό της φρίκης με τα 39 πτώματα στο Έσεξ του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις που “έρχονται” από το Έσεξ, όταν οι διασώστες άνοιξαν την πόρτα του φορτηγού, είδαν στην πόρτα αποτυπώματα από ματωμένες παλάμες.

Δείγμα του ότι οι 39 άνθρωποι πάλευαν για να ξεφύγουν και να γλυτώσουν τον θάνατο, παλεύοντας μέχρι να τους εγκαταλείψουν κι οι τελευταίες τους δυνάμεις. Ανατριχιαστικά μηνύματα

«Συγγνώμη μαμά, το ταξίδι μου στο εξωτερικό δεν πέτυχε», έγραψε σε ένα μήνυμα  «Μαμά σ΄αγαπώ κι εσένα και τον μπαμπά τόσο πολύ! Πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω», ανέφερε στο τελευταίο της μήνυμα.

Η οικογένειά της δεν έχει νέα της και ζήτησε βοήθεια από μια ομάδα ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην χώρα τους.

Click4More Θρίλερ στο Έσσεξ: Δύο συλλήψεις για τη νταλίκα του θανάτου

Η Hoa Nghiem, μια από τους ακτιβιστές είπε: «Η οικογένεια της My ζήτησε βοήθεια. Μου είπαν ότι άλλοι έξι άνθρωποι ζήτησαν βοήθεια για να βρεθούν οι συγγενείς τους αφού έχασαν κάθε επαφή μαζί τους από τις 23 Οκτωβρίου». Είπε ακόμα ότι η 26χρονη είχε πάει στην Κίνα για να ξεκινήσει το ταξίδι της στην Βρετανία για να έχει μια καλύτερη ζωή.

Η Pham Thi Tra My προσπάθησε να μπει χωρίς επιτυχία στην Βρετανία στις αρχές Οκτωβρίου αλλά την σταμάτησε η αστυνομία και ξαναγύρισε στην Γαλλία. Οι συγγενείς της λένε ότι έκανε και δεύτερη προσπάθεια λίγο πριν χαθούν για πάντα τα ίχνη της.

Δυο άλλες οικογένειες από το Βιετνάμ εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους για δικούς τους ανθρώπους, έναν 26χρονο και μια 19χρονη.

Η Βρετανική πρεσβεία στο Ανόι ανακοίνωσε ότι προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα και ως εκ τούτου και οι εθνικότητες των θυμάτων από το φορτηγό του θανάτου.Αυτό είναι το ζευγάρι που συνελήφθη

Χτες η Mirror έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού που συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές.

Πρόκειται για την Τζοάνα και τον Τόμας Μάχερ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία στην συγκλονιστική υπόθεση του Έσεξ.

Το ζευγάρι Μάχερ είχε δηλώσει ότι πούλησε το κοντέινερ του “φορτηγού της φρίκης”, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μία εταιρεία με έδρα στην Ιρλανδία. Την Παρασκευή (25.10.2019) η αγγλική αστυνομία έκανε έφοδο στο – αξίας 400.000 λιρών – σπίτι τους στο Cheshire και τους συνέλαβε.

Γείτονες του ανδρόγυνου ανέφεραν ότι ο Τόμας Μάχερ είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης μεταφορών και η σύζυγός του εργάζεται ως κομμώτρια.

Έχουν τρία παιδιά, δύο αγόρια, 18 και 11 ετών, και ένα 15χρονο κορίτσι. Η οικογένεια, όπως υποστηρίζουν οι γείτονες, απολάμβανε διακοπές στο εξωτερικό, όπως το Μεξικό, και πολυήμερες κρουαζιέρες.

“Είδα τα περιπολικά έξω από το σπίτι τους”, είπε ένας γείτονας κι ένας άλλος: “Είμαι συγκλονισμένος. Ξέρω καλά την οικογένεια. Ο Τομ αγαπά πραγματικά τα φορτηγά του”.
Έσεξ: Συγκλονίζει η νεαρή Βιετναμέζα

Παράλληλα, τα βρετανικά Μέσα μεταδίδουν τα συγκλονιστικά μηνύματα που φέρεται να έστειλε μια 26χρονη στη μητέρα της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της μέσα στο φορτηγό θανάτου στο Έσεξ.

Click4more: Έσεξ: Ανατριχιαστικά μηνύματα μέσα από το φορτηγό του θανάτου

“Μαμά σ’ αγαπώ, και τον μπαμπά πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω”, έγραψε σε ένα από αυτά η νεαρή.

Η 26χρονη φέρεται να μην ήταν η μόνη Βιετναμέζα που βρισκόταν εντός του φορτηγού. Ακτιβιστική οργάνωση υποστηρίζει πως υπάρχουν ακόμα έξι άνθρωποι από το Βιετνάμ που μπορεί να βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό της φρίκης στο Έσεξ.

πηγή: mirror.co.uk

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ