NBA: Ντόντσιτς από άλλο… πλανήτη – Πρώτη νίκη οι Λέικερς στο ντεμπούτο του Αντετοκούνμπο


Ο Λούκα Ντόνσιτς συνεχίζει να κάνει «παπάδες» στα πρώτα ματς της σεζόν, αφού πέτυχε δεύτερο σερί «triple double» όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Μάβερικς στη νίκη επί των Πέλικανς – Λεμπρόν Τζέημς και Άντονι Ντέιβις οδήγησαν τους Λέικερς στην πρώτη τους νίκη φέτος σε ένα ματς που έκανε ντεμπούτο στο ΝΒΑ ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ.

Άλλη μία φοβερή εμφάνιση του Λούκα Ντόνσιτς, που είχε 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ ήταν υπεραρκετή για τους Μάβερικς που επιβλήθηκαν με 123-116 των Πέλικανς.

Ο Σλοβένος σταρ πέτυχε να γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης στο ΝΒΑ κάτω των 21, που πετυχαίνει “triple double και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Άξιοι συμπαραστάτες του ο Πορζίνγκις με 24 πόνοτυς και ο Ράιτ με 20.

Από τους Πέλικνας προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση -χωρίς ωστόσο να τα κατεφέρει- ο Ίνγκραμ που είχε 25 πόντους.

Με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις να πετυχαίνουν μαζί 53 πόντους οι Λέικερς επικράτησαν 95-86 των Γιούτα Τζαζ και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο “βασιλιάς” Λεμπρόν είχε 32 πόντους, 7 ριμπάουντ ενώ μοίρασεκαι 10 ασίστ.

Αξέχαστο ματς και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των “λιμνανθρώπων” στον «μαγικό κόσμο του ΝΒΑ», καθώς πέρασε στο παρκέ 28 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης.Τα αποτελέσματα της βραδιάς

Σέλτικς – Ράπτορς 112 – 106
Νετις – Νικς 113 – 109
Πέλικανς – Μάβερικς 116 – 123
Νάγκετς – Σανς 108 – 107
Λέικερς – Τζαζ 95 -86


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ