20 μετανάστες βρέθηκαν σε δυο φορτηγά στο Βέλγιο


Έντεκα μετανάστες βρέθηκαν σήμερα το πρωί μέσα στο κοντέινερ ενός φορτηγού στο Σεν Τροντ στο ανατολικό Βέλγιο και άλλοι εννιά στη Μπριζ.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές στο Βέλγιο οι έντεκα άνθρωποι που βρέθηκαν στο Σεν Τρον (περίπου 65 χιλιόμετρα ανατολικά των Βρυξελλών), μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, είναι αφρικανικής καταγωγής, κυρίως από την Ερυθραία και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο κατευθυνόταν στη Βρετανία, συνελήφθη για ένα τεχνικό πρόβλημα σε έναν χώρο στάθμευσης. Εκεί, οι αρχές βρήκαν τους μετανάστες.  Επιπλέον, η αστυνομία στο Βέλγιο ανακάλυψε σήμερα το πρωί εννέα άνδρες, ιρακινής υπηκοότητας, που ήταν κρυμμένοι σε ένα φορτηγό, το οποίο κινείτο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Μπριζ, έγινε γνωστό από την εισαγγελία της δυτικής Φλάνδρας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga, διευκρινίζοντας ότι η υγεία των ανδρών δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η αστυνομία έλαβε μια πληροφορία για την παρουσία μεταναστών μέσα στο φορτηγό, που κατευθυνόταν στο λιμάνι του Ζεεμπρούγκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ