Έμιλυ Κολιανδρή: «Ζήλεψα μια ερωτική σκηνή του Χρήστου με τη Φαίη Ξυλά» (photos)


Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας μετά» Έμιλυ Κολιανδρή, μίλησε για τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε αν την ενοχλούν οι ερωτικές σκηνές του συντρόφου της, αν θυμάται κάποια τέτοια σκηνή που να ζήλεψε και αν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του στην τηλεόραση.

Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξη του την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε σε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είναι ζηλιάρης, το έχει χειριστεί λάθος στο παρελθόν και άφησε να εννοηθεί πως τον ενοχλούν οι ερωτικές σκηνές της συντρόφου του. Ισχύει και για εσένα το ίδιο;

«Το είπε και με λίγη υπερβολή ίσως. Δεν μου έχει κάνει κάποια σκηνή. Εντάξει, σίγουρα μπορεί να σε ενοχλήσει, αλλά και οι δύο κάνουμε αυτήν τη δουλειά και ξέρουμε πώς γυρίζονται αυτές οι σκηνές. Στην ουσία δεν ζηλεύεις, μπορεί να ενοχληθείς για λίγο».

Εσύ θυμάσαι κάποια τέτοια σκηνή που να ζήλεψες;

«Ναι, υπάρχει. Ήταν στα πρώτα χρόνια της σχέσης μας στους «Λουκουμάδες με μέλι». Ήταν μια μεγάλη σουρεαλιστική σκηνή μέσα σε ένα τεράστιο ταψί με λουκουμάδες και μέλια και είχε μια ερωτική σκηνή ο Χρήστος με τη Φαίη Ξυλά.

Μια μέρα πήρε να γυριστεί αυτή η σκηνή. Εκεί κάπως ένιωσα. Του το σχολίασα με μια δόση ζήλιας, αλλά χαριτωμένα. Τόσο όσο…».

«Θα ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν τα κατάφερα» είπε στην ίδια εκπομπή. Όμως είναι εφικτό ένα ζευγάρι να μην τσακωθεί ποτέ μπροστά στα παιδιά ή ακόμη και σε φίλους, ή άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος;

«Κάθε βράδυ δίπλα μου έχω το φοβερό βιβλίο «Πώς να είσαι καλός γονιός», από το οποίο δεν έχω καταφέρει τίποτα απ» όλα αυτά που λέει. Τι θέλω να πω: Η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη.

Όλοι θέλουμε να είμαστε η οικογένεια που παίρνει μαζί πρωινό όπως το βλέπουμε στις διαφημίσεις, αλλά δεν συμβαίνει ποτέ. Όλο και κάτι θα γίνει. Θα φωνάξει κάποιος, θα πέσει κάτι κάτω κ.λπ. Η καθημερινότητα είναι έντονη και απαιτητική. Και η δική μας και των παιδιών. Κάνουμε πράγματα που σίγουρα δεν θέλουμε να κάνουμε».

Θέλεις να συνεργαστείς με τον Χρήστο και στην τηλεόραση;

«Το έχουμε κάνει αρκετές φορές στο θέατρο. Το έχουμε κάνει και σε σειρά στην κυπριακή τηλεόραση. Ήταν πολύ ωραία! Είναι και μια ευκαιρία να βλέπεις τον άλλο. Όταν δεν δουλεύουμε μαζί, βλεπόμαστε μόνο αργά το βράδυ. Παλαιότερα επεδίωκα να μη δουλεύουμε μαζί. Τώρα όμως το επιδιώκω».

Συμμερίζεσαι την άποψη του για τους καλούς και κακούς ηθοποιούς; Θέλω να σε ρωτήσω ποια είναι τα δικά σου κριτήρια σε αυτό…

«Έχω να σου πω πως συμμερίζομαι σχεδόν όλες τις απόψεις του. Εχει άποψη επί παντός επιστητού, αλλά δεν είναι ένα τσιτάτο που διάβασε κάπου και το ανακυκλώνει. Έχει διαβάσει πολύ και τεκμηριώνει αυτά που λέει. Κρατάω πάντα τα λεγόμενα του. Είναι σημαντικά. Ναι, συμφωνώ και σε αυτό μαζί του.

Δεν με νοιάζει ο άλλος ποια σχολή έχει τελειώσει, πόσα χρόνια δουλεύει, αν πριν ήταν μοντέλο. Αν με πείθει υποκριτικά και υπάρχει ηλεκτρισμός, δεν κάθομαι να κοιτάξω το βιογραφικό του», είπε στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ