Elif: Ολική καταστροφή! Οι Εμίρογλου χάνουν τα πάντα (photos)


Elif: Η οικογένεια Εμίρογλου καθαρίζει το σπίτι, που γέμισε νερά.

Η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση καθώς όλα πάνε στραβά το τελευταίο διάστημα και η Μελέκ προσπαθεί να την ηρεμήσει συμβουλεύοντας τη να είναι δυνατή.

Και η ίδια, όμως, περνάει δύσκολες στιγμές οικονομικά. Τις επόμενες ώρες, παρουσιάζεται ένα νέο πρόβλημα καθώς εξαιτίας της διαρροής έχουν χαλάσει όλα τα τρόφιμα στην τροφοθήκη. Παράλληλα, ο Ουμίτ συμφωνεί με το σχέδιο της Αρζού. Θα προδώσει όλους όσοι είναι γύρω του για το χατίρι της.

Πρώτο μέρος του σχεδίου είναι να βάλει ο Ουμίτ φωτιά στα θερμοκήπια της οικογένειας Εμίρογλου σκοπεύοντας στην ολοκληρωτική επαγγελματική τους καταστροφή. Οι εργάτες ενημερώνουν την Αλιγιέ για την πυρκαγιά και η ζημιά είναι πολύ μεγάλη.

Εν τω μεταξύ, μέσα στο γενικό χάος που επικρατεί, η Ζεϊνέπ χάνει τη δουλειά της.

Την επόμενη μέρα, ο Ουμίτ συναντάει την Αρζού και μιλάνε για τα σχέδια τους. Της λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσουν και το κτήμα στο οποίο μένει η οικογένεια Εμίρογλου.

Ο ίδιος, μάλιστα, τους συναντάει και τους λέει πως η οικονομική τους κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αποφύγουν τη χρεοκοπία και αυτός είναι να υποθηκεύσουν το κτήμα και να πάρουν δάνειο από την τράπεζα.

Όλοι δείχνουν να συμφωνούν με την ιδέα εκτός από την Αλιγιέ. Στη συνέχεια, ο Ουμίτ φεύγει και συναντάει την Αρζού. Της λέει πως όλοι συμφωνούν με την ιδέα της υποθήκευσης εκτός από την Αλιγιέ, αλλά είναι σίγουρος πως σύντομα θα αλλάξει γνώμη και η οικογένεια Εμίρογλου θα καταστραφεί.

Την επόμενη μέρα, η Ζεϊνέπ κρίνει σωστό να ενημερώσει τον Σελίμ για όσα συνέβησαν. Ωστόσο, έκπληκτη μαθαίνει πως δεν μπορεί να τον δει καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της φυλακής.

Η Ζεϊνέπ τότε δεν αντέχει άλλο και πηγαίνει να δει την Αρζού.

Την ικετεύει να αποσύρει τη μήνυση κατά του αγαπημένου της, αλλά εκείνη την κοροϊδεύει και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει αυτό.

Επιστρέφοντας στο κτήμα, η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως μίλησε με την Αρζού.

Η Αλιγιέ ακούει την κουβέντα τους και δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ζεϊνέπ ικετεύει την Αρζού για να σωθεί ο Σελίμ. Τότε, συνειδητοποιεί πως κάθε μέρα ένα νέο πρόβλημα προκύπτει, οπότε αποφασίζει να υποθηκεύσει το κτήμα για να έχουν κάποια χρήματα. Αυτή, όμως, η κίνηση θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα για την οικογένεια, καθώς ο Ουμίτ θα καταφέρει αργότερα να τους κάνει να χάσουν όλα τα χρήματα της υποθήκης και τελικά να πάρει εκείνος την έπαυλη Εμίρογλου και το κτήμα τους για χάρη της Αρζού.

Πηγή: My TV


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ