Έσεξ: Ελεύθεροι με εγγύηση αφέθηκαν τρεις εμπλεκόμενοι με το φορτηγό του θανάτου


Τρία άτομα τα οποία είχαν συλληφθεί για την υπόθεση του φορτηγού του θανάτου αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Έσεξ.

Ελεύθεροι με εγγύηση μέχρι τις 11 Νοεμβρίου αφέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα από το Ουόρινγκτον της βόρειας Αγγλίας ενώ ένας άνδρας από τη Βόρεια Ιρλανδία αφέθηκε επίσης ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, ανέφερε σε δήλωσή της η αστυνομία του Έσεξ.

Το Σάββατο απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του οδηγού του φορτηγού του θανάτου, του 25χρονου Μορίς Ρόμπινσον, για ανθρωποκτονίες εξ αμελείας, λαθραία διακίνηση ανθρώπων, υποβοήθηση της παράτυπης μετανάστευσης και ξέπλυμα χρημάτων. Τη Δευτέρα θα παρουσιασθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Click4more: Έσεξ: DNA από συγγενείς αγνοούμενων πήρε η αστυνομία στο Βιετνάμ

Όπως αναφέρει ο βρετανικός τύπος μεταξύ των τριών προσώπων, που είχαν συλληφθεί την Παρασκευή και αφέθηκαν ελεύθερα με εγγύηση, περιλαμβάνονται η τελευταία δηλωμένη ιδιοκτήτρια του φορτηγού Scania, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει το κοντέινερ ψυγείο όπου ανακαλύφθηκαν την Τετάρτη τα 39 πτώματα στο Έσεξ και ο σύζυγός της.

Πάντως το ζευγάρι επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και πως είχαν πουλήσει το φορτηγό πάνω από ένα χρόνο πριν. Το άλλο πρόσωπο που αφέθηκε ελεύθερο είναι ένας 46χρονος άνδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ