Μαρία Κίτσου-Μίνως Μάτσας: Έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν; (photos)


H Μαρία Κίτσου και ο σύντροφός της Μίνως Μάτσας φαίνεται ότι θα επισφραγίσουν τον έρωτά τους με έναν γάμο.

Η ηθοποιός, που έχει τιμηθεί με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» το 2012 και γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία το τελευταίο διάστημα μέσα από τις «Αγριες Μέλισσες», εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι ζευγάρι με το γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα και δεν να κρύβουν τον ερωτά τους.

Η Μαρία Κίτσου, μάλιστα, είχε μιλήσει σε πρό­σφατη συνέντευξη της για τη σχέση της:

«Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε».

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, έργο στο οποίο ο Μίνως Μάτσας είχε τη μουσική επιμέλεια, ενώ η Μαρία Κίτσου είχε το ρόλο της Ναστάζια Φιλίποβνα.

Μαρία Κίτσου-Μίνως Μάτσας

Στις πρόβες οι δυο τους έρχονταν όλο και πιο κοντά, αλλά η σχέση τους προχώρησε κατά τη διάρκεια του έργου «Οιδίπους: Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως το είπαν οι Έλληνες».

Σύμφωνα με πρόσωπα που τους γνωρίζουν, είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα., δηλαδή έναν γάμο που θα σφραγίσει την ευτυχία τους. Βέβαια, δεν θα αλλάξει κάτι αφού λέγεται ότι ήδη συγκατοικούν.

Δεν αποκλείεται το ζευγάρι να ανέβει ακόμη τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα σύντομα. Το βέβαιο είναι πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Ιούνιο, οπότε και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ