Elif: Η Ελίφ εξαφανίζεται… (Video & Photos)


Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα, 28 Οκτωβρίου, στη σειρά, Ελίφ! 

Η δασκάλα της Ελίφ δεν μπορεί να τη βρει πουθενά. Η Τζεϊντά πλησιάζει τη δασκάλα και της λέει την αλήθεια. Η δασκάλα επικοινωνεί με τη Μελέκ και της λέει πως η Ελίφ εξαφανίστηκε. Η Μελέκ πηγαίνει αμέσως στο σχολείο.

Κατά τύχη, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βλέπουν την Ελίφ στο δρόμο. Η Ελίφ συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ. Η μικρούλα φοβάται πως και ο Γιουσούφ θα πιστέψει πως είναι μια κλέφτρα. Προσπαθεί να το σκάσει αλλά ο Γιουσούφ δεν της την αφήνει να φύγει γιατί θέλει να τη βοηθήσει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βλέπουν τη σκηνή αλλά παρεξηγούν την κατάσταση.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς;

Επιτίθενται στον Γιουσούφ και τον κατηγορούν για κακοποίηση του παιδιού. Ο Γιουσούφ τους λέει πως κάνουν λάθος αλλά δεν τον ακούν. Η Ελίφ εκμεταλλεύεται την αναστάτωση και το σκάει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ συναντούν τη Μελέκ. Αναζητούν την Ελίφ αλλά πάλι ο Γιουσούφ είναι αυτός που την εντοπίζει. Αυτή τη φορά καταφέρνει να την πείσει να του μιλήσει. Η Ελίφ του λέει τι συνέβη στο σχολείο και πως είναι αθώα για όσα την κατηγορούν. Ο Γιουσούφ την πιστεύει και την παίρνει μαζί του στο βιβλιοπωλείο.

Συναρπαστικό ακόμα ένα νέο επεισόδιο…

Η Μελέκ επιστρέφει στην εργασία της και ο Γιουσούφ τη βλέπει και της λέει πως η Ελίφ είναι στο βιβλιοπωλείο. Η Ελίφ αγκαλιάζει τη μητέρα της και της λέει πως είναι αθώα, η Μελέκ ήδη το γνωρίζει αυτό αφού έχει μιλήσει με τη δασκάλα της.

Η Αρζού συνέρχεται και ο Ουμίτ είναι συνέχεια στο πλευρό της γεγονός που την εντυπωσιάζει. Ο Ουμίτ έχει αισθήματα για την Αρζού και δεν τον ενδιαφέρουν οι προθέσεις του Σερντάρ. Ο Σερντάρ περιφέρεται μόνος και χωρίς χρήματα στους δρόμους.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Γκόντζα έχει μπλοκάρει όλους τους λογαριασμούς του. Τηλεφωνεί στον Ουμίτ αλλά εκείνος του λέει πως είναι μακριά. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει την Αρζού και να τη βάλει να υπογράψει κάποια χαρτιά για να πάρει χρήματα.

Εκεί βλέπει τον Ουμίτ και αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Ουμίτ βρίσκει μια δικαιολογία για να καλύψει τις κινήσεις του. Το επόμενο πρωί η Ελίφ δε θέλει να πάει σχολείο επειδή φοβάται ότι κάποιοι συμμαθητές της θα πιστεύουν ότι είναι κλέφτρα…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ