Άγριες μέλισσες: Η αποκάλυψη της «Μυρσίνης» που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό (photos)


Άγριες μέλισσες: Το ταλέντο και η ευγένεια είναι δύο στοιχεία που ξεχωρίζεις αμέσως στην πρωταγωνίστρια της σειράς, Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά του ANT1, τη Μυρσίνη, για το ποια στοιχεία συντελούν σε μια ποιοτική δουλειά αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους ρόλους της.

Έκανε επίσης και μια αποκάλυψη για τη σειρά που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Τι σας γοήτευσε στη Μυρσίνη;

Είναι μια γυναίκα που αγαπάει πολύ την οικογένεια της και μια γυναίκα η οποία, παρόλο που της συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό στη ζωή όπως ο θάνατος του παιδιού της, σηκώνεται, συνεχίζει και προχωράει γιατί έχει ακόμη τρία παιδιά.

Δεν ξεχνάει, όμως, και είναι η μόνη που επιμένει τόσο πολύ και το ένστικτο της την οδηγεί τραγικά σωστά.

Ένα καταπληκτικό σημείο του σεναρίου είναι αυτό το εύρημα. Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο έγινε κάτι τόσο καταλυτικό για την πλοκή. Το οποίο οι θεατές ξέρουν, αλλά οι ήρωες όχι. Το βρίσκω εξαιρετικό και είναι στοιχείο αρχαίας τραγωδίας. Και ο κόσμος το αγκάλιασε αμέσως. Είναι όλα δοσμένα μέσα από τη ζωή. Γιατί η ζωή έχει ακόμη πιο άγρια σενάρια. Άρα η ζωή τα έχει όλα και είναι στο χέρι μας να πάρουμε αυτούς τους χαρακτήρες και να τους κάνουμε πραγματικούς και πολυεπίπεδους όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. Οι πραγματικοί χαρακτήρες δεν είναι ίσιοι, έχουν επίπεδα.

Ποια σκηνή μέχρι σήμερα σας έχει δυσκολέψει περισσότερο και γιατί;

Οι σκηνές που η Μυρσίνη σπαράζει για το παιδί της είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει. Κουράζεις το μέσα σου σε αυτές τις σκηνές. Και το στοίχημα εδώ, ειδικά για εμένα που είμαι μητέρα, είναι να μην αφήσω τον εαυτό μου να σκεφτεί ως Κατερίνα.

Λέω «Μία ακόμη μέρα στη ζωή της Μυρσίνης». Μέσα από αυτή την ηρωίδα αντλώ συγκίνηση και όλα τα συναισθήματα που βγάζει. Και αυτό προσφέρει και η βιογραφία που προανέφερα. Να γίνει ο ήρωας ένας πολυεπίπεδος χαρακτήρας και όχι μία καρικατούρα. Εκεί έγκειται και ο σεβασμός στο κείμενο και στο κοινό που με βλέπει.

Για τις ανάγκες του ρόλου σας έχετε ανασύρει δικά σας βιώματα;

Άσχημα βιώματα δικά μου δεν σκέφτομαι ποτέ, γιατί αυτό μπορεί να σε αρρωστήσει αν το κάνεις. Η Κατερίνα παρατηρεί τη Μυρσίνη και αυτό είναι πιο χρήσιμο. Αν κλάψω ως Κατερίνα, δεν έχει σημασία.

Θα δούμε πως η Μυρσίνη φιλάει τον Κυπραίο…

Είναι μία ενδιαφέρουσα τροπή. Η Μυρσίνη θα δείξει πολύ καλά στην πορεία ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο φιλάει τον Κυπραίο. Αυτό έχει ενδιαφέρον γιατί το θέμα είναι πώς γίνεται, με ποιον σκοπό, και πώς η Μυρσίνη το εξηγεί μέσα της και πώς στον ίδιο κάποια στιγμή. Και αυτό σημαίνει καλό κείμενο και σωστή πλοκή. Ας μείνουμε στο φιλί, αλλά τα υπόλοιπα έχουν το «ζουμί».

Θα συνεχίσει να ψάχνει τον πραγματικό δολοφόνο του Σέργιου;

Αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ να το κάνει. Όπως και όλες οι μητέρες δεν θα το έκαναν. Πόσο μάλλον εκείνη που τον είδε και έμαθε πως έφυγε από τα χέρια κάποιου.

Πώς θα αντιδράσει στον αρραβώνα του Νικηφόρου με την Ασημίνα;

Πάρτε μία αληθινή ιστορία στη ζωή και δείτε τι κάνει ένας γονέας όταν έχει αντίρρηση για τον σύντροφο του παιδιού του. Η Μυρσίνη ζει σε αυτή την εποχή με συγκεκριμένες αρχές και το ένστικτο της της φωνάζει πως οι τρεις αδελφές εμπλέκονται στον θάνατο του πρώτου της γιου.

Την αγριεύει ότι ακόμη ένας γιος της εμπλέκεται με μία από τις τρεις. Σκέφτεται διάφορα. Η Μυρσίνη είναι μία έξυπνη γυναίκα και όταν πλέον πάρει απόφαση ότι ο Νικηφόρος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος χωρίς την Ασημίνα θα αναλάβει να την κάνει και αυτή μία Σεβαστού, είπε στο MY TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ