Τζένιφερ Άνιστον: Ρίχνει το ίντερνετ με τo φιλί στην Έλεν (vid)


Στο πλατό του The Ellen Show βρέθηκε η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει… βαλθεί να «διαλύσει» παντελώς το internet!

Πριν από… ούτε δύο εβδομάδες, η Τζένιφερ Άνιστον εγκαινίασε τον λογαριασμό της στο Instagram με μια φωτογραφία… έπος, στην οποία απεικονίζονταν και τα 6 “Φιλαράκια”, 25 χρόνια μετά την έναρξη της θρυλικής αμερικανικής σειράς.

Τα likes και οι ακόλουθοι “έπεσαν βροχή”, με την ίδια την ηθοποιό να απαντά σε έναν χρήστη που ανέφερε ότι δεν μπορούσε να την “ακολουθήσει” πως… μάλλον “χάλασε” το Instagram! Η Τζένιφερ Άνιστον πόσταρε ξανά στο Instagram και «τα σπάει»!

Πλέον, η πανέμορφη ηθοποιός έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά το on air φιλί της με την παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις, στο σόου της οποίας βρέθηκε καλεσμένη.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποδέχτηκε την πρόκληση της παρουσιάστριας να τη… φιλήσει στο στόμα, αφού πρώτα συζήτηση είχε ξεκινήσει μεταξύ αστείου και σοβαρού για τα φιλιά.

Άνιστον ρώτησε την παρουσιάστρια πότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησε έναν άνδρα και εκείνη απάντησε ότι συχνά το κάνει αλλά εξήγησε πως δεν είναι ερωτικό. Αμέσως μετά ρώτησε την ηθοποιό πότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνη φίλησε μια γυναίκα.

Προτού η ηθοποιός τελειώσει τη φράση της πως δεν φιλά κορίτσια και ενώ γελούσε αμήχανα, η παρουσιάστρια είχε σκύψει προς το μέρος της και την προκαλούσε.

Το κοινό άρχισε να παραληρεί και να φωνάζει και τελικά η Άνιστον αποδέχτηκε την πρόκληση και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα. «Αυτό ήθελαν να δουν» είπε η Έλεν ντε Τζένερις ενώ η Άνιστον σχολίασε πως έχει πολύ απαλά χείλη!

Το τι επικράτησε δεν… περιγράφεται εύκολα με λέξεις!Δείτε το φιλί της Τζένιφερ Άνιστον με την Έλεν ντε Τζένερις

Φυσικά στα social media επικράτησε… πανικός, με την Έλεν Ντε Τζένερις να μη χάνει φυσικά την ευκαιρία και να αναρτά το στιγμιότυπο του φιλιού της με την Τζένιφερ Άνιστον στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής της.Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Find out how this happened. Tomorrow. @jenniferaniston

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Τα σχόλια και στο Twitter για το φιλί Τζένιφερ Άνιστον – Έλεν ντε Τζένερις ήταν φυσικά αμέτρητα…

Φωτογραφίες από: Instagram / theellenshow.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ