Ανδρίτσου: H αποκάλυψη για τα κιλά της και ο λόγος που απάντησε όταν της είπανε να κάνει δίαιτα

Η Βασιλική Ανδρίτσου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και ρωτήθηκε για ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι.

Μία follower της στο Instagram της είχε γράψει πως πρέπει να κάνει δίαιτα και εκείνη δεν είχε διστάσει να της απαντήσει δημόσια.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ένας από τους followers σας στο Instagram σας έγραψε ότι θα πρέπει να κάνετε δίαιτα…

Αντέδρασα με χιούμορ, γιατί πραγματικά δεν με άγγιξε ποτέ βαθιά αυτό το σχόλιο. Από μία ηλικία και μετά παίρνω κιλά, τα χάνω, τα ξαναπαίρνω, τα ξαναχάνω. Η αλήθεια είναι ότι πήρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, του τύπου «μη στεναχωριέσαι» κλπ. Δεν στεναχωρήθηκα. Απλώς απάντησα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί στα social media γράφουν για να πικάρουν ή να πληγώσουν το άλφα ή δείνα πρόσωπο και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Αν είσαι μάγκας βάλε και το επώνυμό σου όπως το βάζουμε εμείς.

Εκτός από τον χώρο του διαδικτύου υπάρχουν και στην τηλεόραση εκπομπές που σατιρίζουν άτομα με διάφορα σωματικά χαρακτηριστικά. Ποια είναι η γνώμη σας;

Είναι αγενές και ανόητο να κοροϊδεύεις τον άλλον που είναι χοντρός, καραφλός ή κοντός, ή ψηλός, ή αδύνατος. Το να κοροϊδεύεις τον άλλον δείχνει και μία δική σου αδυναμία. Έτσι πιστεύω. Και η σάτιρα έχει κάποια όρια, γιατί στο όνομα της σάτιρας μπορεί να γίνεις πολύ προσβλητικός και αγενής, είπε στο TV Έθνος.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ