Ολυμπιακός – Γαβαλάς: “Η δύναμη της Μυρτούς είναι η έμπνευσή μας.”


Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» συγκέντρωσε τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, αλλά την παράσταση έκλεψε η ξεχωριστή παρουσία και η βράβευση της άτυχης Μυρτούς από την Πάρο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Μυρτώ από την Πάρο στο γήπεδο “Καραϊσκάκης”, προκαλώντας συγκίνηση σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά και σε όσους παρακολούθησαν το γεγονός από την τηλεόραση.

Για τη μοναδική αυτή στιγμή έγραψε στα social media και ο υπεύθυνος επικοινωνίας των “ερυθρολεύκων”, σημειώνοντας ότι η δύναμή της είναι έμπνευση για όλους μας.Η ανάρτηση για τη Μυρτώ

“Όταν έσβησαν οι προβολείς και η Μυρτώ αποχωρούσε από το Καραϊσκάκη, ήταν γεμάτη συναισθήματα. Χαρούμενη για όλα όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής. Δίχως άλλο, η δύναμή της είναι η έμπνευσή μας. Η έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στις εξέδρες κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύπτει το μονοπάτι που ως Ολυμπιακός επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας.

Όπως και o τρόπος με τον οποίο η Τόνια υποδέχθηκε την Μυρτώ, παρακολουθώντας η μία δίπλα στην άλλη το κυριακάτικο ντέρμπι. Είναι χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας ενώνουν”.

Όταν έσβησαν οι προβολείς και η Μυρτώ αποχωρούσε από το Καραϊσκάκη, ήταν γεμάτη συναισθήματα. Χαρούμενη για όλα όσα…

Gepostet von Nikos Gavalas am Montag, 28. Oktober 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ