Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: “Ανεβαίνουν” με… τεσσάρα οι Αρκάδες


Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα «διαλύοντας» με 4-1 τη Λαμία και «ανέβηκε» στη βαθμολογία της Superleague, «ξεκολλώντας» από τις τελευταίες θέσεις.

Μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει να βρίσκει τη φόρμα του και πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη, με το επιβλητικό μάλιστα 4-1 επί της Λαμίας στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν… αγχώθηκαν ούτε από την ισοφάριση της Λαμίας στο 36′, παίρνοντας ξανά το προβάδισμα πριν το ημίχρονο, παρότι του ακυρώθηκε και γκολ μέσω του VAR.

Ο Σουάρεθ στο 21′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ασίγκμπα να ισοφαρίζει προσωρινά και μέχρι τις καθυστερήσεις του πρότου μέρους, οπότε και ο Μπαράλες σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Τασουλής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Η Λαμία θα μπορούσε να ξανά μπει στο ματς, έχοντας δοκάρι με τον Ρόμανιτς, όμως στην εξέλιξη της φάσης, ο Δημούτσος αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες στο 68′.

Έτσι το μόνο που άλλαξε στη συνέχεια ήταν το τελικό σκορ, αφού ο Τασουλής πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του και δεύτερο γκολ σε ένα ματς, κάνοντας στις καθυστερήσεις το 4-1.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ