Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ρότσεστι. “Κανείς δεν ξεγράφει αυτή την ομάδα” – video


Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και το βράδυ της Δευτέρας (28/10) έφθασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη χώρα μας, ο Τέιλορ Ρότσεστι.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών μεσούσης της περιόδου, καθώς προηγήθηκε ο Γουίλι Ριντ, σε μία προσπάθεια “αναγέννησης” της ομάδας μετά το κακό ξεκίνημα στη Euroleague.Οι δηλώσεις του Ρότσεστι

«Ήθελα εδώ και χρόνια να έρθω στην Ελλάδα. Έχω Έλληνα ατζέντη και κάθε καλοκαίρι συζητούσαμε για το πόσο υπέροχο μέρος είναι η Αθήνα και πόσο καλός είναι ο κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ.

Δεν θεωρώ πως υπάρχει κανείς στην Ευρώπη που θα ξεγράψει τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως σίγουρα μπορώ να βοηθήσω με την θετική μου ενέργεια και με την ηγετικότητά μου ως πόιντ γκαρντ. Παίζω σκληρά, με πάθος και αυτό είναι το κατάλληλο μέρος με αυτούς τους φιλάθλους. Νομίζω θα ταιριάξει όλο αυτό.

Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ, όχι μόνο για τους συμπαίκτες που θα έχω μαζί μου, αλλά και για το ότι γίνομαι μέλος αυτού του οργανισμού. Ευχαριστώ τη διοίκηση, ανυπομονώ να δω τον κόσμο και την υπόλοιπη ομάδα. Θέλω να κάνω ο,τι χρειάζεται η ομάδα και να την βοηθήσω με την εμπειρία που έχω από την Euroleague».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ